Pucér popsira vegyen méregdrága színes bugyrot!

Mi első látásra beleszerettünk a Fuzzi Bunz mosható textilpelenkákba, melyeknek előnyeit nem is elemeznénk részletesebben, hiszen természetesen azt ígérik, hogy a nadrágpelenka mindent felszív, tökéletesen illeszkedik, semmi nem folyik ki, a patentok sosem törnek el, és a létező összes gyerekünket kiszolgálja majd.

Nekünk inkább azért tetszik, mert nagyon csinos, és nem csak egyszerű fehérben, hanem hihetetlen szín- és mintaválasztékban kapható. A pelenkák közvetlenül a gyártótól nem rendelhetők meg, de mi találtunk olyan cégeket az interneten, akik Európába is szállítanak. A pelenkák első ránézésre nem olcsók (16-20 dollár darabja), de ha tényleg kiszolgálja gyermekünket a szobatisztaságig, összeségében sokkal olcsóbb, mint az eldobható társa, nem beszélve a több tonnányi hulladékról, amit szintén megspórolunk.


Másik jelenlegi kedvencünk a Celery fabútorok, amelyek hihetelen fantáziával és ízlésssel lettek kitalálva. Ezek a gyerekbútorok főleg azoknak ajánlhatók, akiknek elegük van a gyermekáruházak idétlen bútoraiból, vagy az egyen IKEA-stílusból, - na és annak, aki szívesen kiad legalább ezer dollárt egy bútorra.

A Celery a legszigorúbb környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva készíti a bútorait, a fa kezelésére olyan anyagokat használnak, melyek sem a kisgyerekre, sem a környezetre nem károsak, ezen kívül nem használnak csavarokat, minden bútor facsapokkal készül. A képen látható kiságy külön érdekessége, hogy az egyik oldala táblának használható, amire krétával lehet rajzolgatni. Gyártanak még emellett bölcsőt, hintaszéket, hintalovat és pelenkázóasztalokat is.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek