Ajándékot gyűjt a Poronty

Segíteni másokon mindig jó, nem csak akkor, amikor lelkünk jobbik felén eluralkodik a lelkiismeret-furdalás, miután kisebb vagyonokat hagyunk ott a karácsonynak nevezett őrület jegyében a boltokban. Itt a lehetőség, hogy tegyünk valamit másokért, ne csak gondoljunk rá, hogy lehetne segíteni! A Poronty idén szeretné bevezetni azt a – remélhetőleg - hagyományt, amellyel lehetőséget adunk az olvasóknak is arra, hogy örömet szerezhessenek állami gondozott gyerekeknek, s ezzel maguknak is. Gyűjtsük össze gyermekeink megunt játékait, kiolvasott könyveit, használaton kívüli ceruzáit, és varázsoljunk mosolyt néhány rászoruló gyerek arcára!

Az adományozás keretén belül használható játékokat, színes ceruzákat és könyveket várunk, melyeket az Index szerkesztőségébe akár személyesen, akár postán lehet eljuttatni. A kiválasztott gyermekotthonba hamarosan ellátogatunk és riportot készítünk a gyerekekkel, hogy jobban megismerhessük azokat, akiknek segíteni szeretnénk.


Gondoljunk hát azokra, akik minden apró ajándéknak örülni tudnak, s tegyük együtt szebbé a karácsonyt, nem csak miattuk, egy picit magunkért is. Hogy egy kicsit jobbak legyünk.

Cím: Poronty - ajándékgyűjtés
Index.hu, Budapest, 1042. Árpád út 51-53.
Oszd meg másokkal is!
Mustra