18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Csábítsd el a férjed terhesen is!

Miért kellene vitorlavászon méretű bugyogóba rejteni tested csak azért, mert a pocakod olyan, mintha lenyeltél volna egy görögdinnyét? Felejtsd el a kényelmes, de vágylohasztó alsóneműt, és keress olyat, amitől a férjed beindul! Szexi fehérneműk kismamáknak.

Attól, hogy terhes vagy, nem kell megszűnnie a házaséletnek. Így gondolkozott két új-zélandi anyuka is, akik megelégelték, hogy terheseknek szinte kizárólag nagymamabugyikat lehet kapni. (És valljuk be, nem épp a legizgatóbb látvány egy fehér nagy méretű bugyogóban és egyszerű melltartóban pompázó bálna.) Ez a két hölgy olyan kollekciót dobott a piacra, amelyben a kismama is úgy érezheti, ő a világ legkívánatosabb szexbombája.



Abba most ne menjünk bele, hogy az ideális férjnek a terhes felesége minden körülmények között kívánatos, legyen akár mackónadrágban és lyukas pólóban is. Mégha ideális is a férjünk, képzeljük csak el magunkat, amint egy rózsaszín csipkecsodában jelenünk meg a hálószoba ajtajában és csábos pózba állunk. Kapkodhat a drága levegő után! (Csak meg ne fulladjon a röhögéstől.)

Sajnos a szexi fehérneműket Európában egyelőre csak Svájcban és Spanyolországban árulják. Addig is, míg valaki itthon is forgalmazni kezdi a csábító bugyikat, javasoljuk, felejtsd nyitva a weboldalt és leskelődj, mit szólna a párod, ha ilyen szerelésben fogadnád, mikor hazaesik a munkából. A szoptatós anyukák se keseredjenek el, nekik sem csak pamut szopis melltartókat gyártanak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek