Mesekönyvek elfoglalt anyukáknak

Karácsony előtti utolsó könyvajánlónkban lóimádó kölyköknek ajánlunk könyveket, de szó esik még a legszebb ajándékról, a gyerekek manapság legkedveltebb mesehőséről, Thomasról és ajánlunk mesekönyveket elfoglalt anyukáknak is.

A legszebb ajándék

Tavaly a kedvenc könyveim a Naphegy Kiadó Ide nekem a Holdat és a Téli varázslat című kötetei voltak, a mai napig gyakran kérik a lányaim, hogy ezeket olvassam fel este a kiságyban. Idén megjelent a következő Vakondokos könyv, A legszebb ajándék, amelyben Vakondok egy esős őszi délután elindul barátaihoz és a végén kiderül, hogy a legszebb ajándék a barátság. A könyv gyönyörű, meleg illusztrációkkal és aranyos történettel.

Naphegy Kiadó, 2008.
2250 Ft



Mesék 1/3/5 percben

Ha ismered azt az érzést, hogy fektetéskor ezer dolog jár a fejedben, amit még az este meg kellene tenni, a gyerek pedig ragaszkodik az esti meséhez, de csak Háború és béke-hosszúságú mesekönyvek sorakoznak a polcokon és mindent kitalálsz, csak ne kelljen egy fél órát olvasnod, akkor neked való ez a sorozat, amelyekben 1/3/5 percben felolvasható mesék találhatók. Öt perc alatt elmesélhető például a Piroska és a farkas, A rút kiskacsa és a Hamupipőke, három perc A szépség és a Szörnyeteg, A csizmás kandúr és A három kismalac, az egyperces mesekönyvben pedig 18 történet található olyan napokra, amikor képtelen az ember ennél több időt szánni a mesélésre.

Alexandra, 2008.
1990 Ft

Üdvözlünk Sodor szigetén!

Egy korábbi felmérésünk szerint a gyerekek legkedveltebb meséje Thomas, a gőzmozdony, amely már mesekönyv formájában is megjelent. Ez a kötet ráadásul nem egy egyszerű mesekönyv, hanem angolszótár is egyben, amelyben számos fontos szó található: például a kőgát, a villás targonca, a ráktartó doboz, a vontatógőzös, a kombájn, a vörös vércse, a medúza vagy a sziklaszirt. A mellékelt cédé segítségével a gyerek el is ismételheti a megtanult szavakat. Thomassal mindent el lehet adni.

Egmont Kiadó, 2008.
2999 Ft

Hercegnők paripái

Ideális ajándék olyan kölyköknek, akik élnek-halnak a lovakért és a Disney-hercegnőkért. A háromrészes sorozat köteteiben Hamupipőke, Hófehérke és Belle lovas kalandjai olvashatók hatalmas, színes rajzokkal illusztrálva. Hamupipőke lovasparádén indul paripájával, Hófehérke lóháton indul hercege megmentésére, Belle, A szépség és a szörnyeteg hercegnője pedig bánatos lovát vigasztalja meg. A történetek nem túl hosszúak, esti mesének is megfelelnek.

Egmont Kiadó, 2008.
1999 Ft

Öltöztesd fel új barátnőidet!

A divatbemutatóra vagy az estélyre extravagáns, csillogó, különleges ruhák valók, olyanok, amilyenekre minden kislány vágyik. Kívánságuk teljesíthető ezekkel a füzetekkel, amelyben lányok várják, hogy a 70 darab újraragasztható matrica segítségével felöltöztessék őket a gyerekek. Ruhabolond anyukák is leköthetik magukat vele egy estére. Csak a gyerek észre ne vegye, hogy a pöttyös harisnya helyett csíkos zoknit húztunk a szőke csajra.

Alexandra Kiadó, 2008.
999 Ft

Lego Duplo kifestők

A Járművek, Otthon, Vidéken és Az állatkertben című 16 oldalas kifestőkből megismerhetik a gyerekek, milyen járművek vannak a világon, mi történik egy családdal egy házban, milyen emberek élnek vidéken és kik az állatkert lakói. Mindeközben színezős, összekötős, párkeresős és egyéb könnyű feladatokat kell megoldaniuk. A füzeteket 3-5 éves korú gyerekeknek ajánlják.

Manó Könyvek Kiadó, 2008.
490 Ft
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek