Kedves Ödön!” – ez a levél már a megszólítással egyértelművé teszi, hogy melyik korábbi posztra reagál. Nagyon sokan írtak még választ Ödönnek, de a sok közül először is az alábbi üzenetet emeljük ki, mert a levélözön egyik legérdekesebb darabja. A beküldőnek a Filoména álnév jutott, és ő részletesen leírja, hogy mi lehet amögött, ha egy nővel úgy kell megkívántatni a szexet, ahogy Ödön írta a múlt héten.

Filoména saját tapasztalatból beszél, ezért is különösen érdekes a levele, de persze ezzel még korántsem tekintjük lezártnak a témát! Olvassa el először az eredeti posztot, aztán ezt az alábbi beszámolót is, és ha van hozzáfűznivalója, saját tapasztalata vagy további kérdése, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Ha egy nővel meg kell kívántatni a szexet, akkor nem veled van a baj, hanem a környezettel. Értsd úgy, hogy lehet, stresszes volt a környezete a munkahelyén, esetleg a családban voltak/vannak negatív érzések stb. Nem hinném, hogy veled volt a probléma! Azért, mert a nők is úgy választanak pasit maguknak, akit őrjítően kívánnak, akitől begerjednek, ha a fürdőből kijön csupasz testtel, vizesen. Tudom, hogy van, mikor a férfinek nem működik a szerszáma rendesen, mert rástresszel a szexre, hogy jól teljesítsen, és ilyenkor mi nők hajlamosak vagyunk magunkra venni, azt hisszük, velünk van a probléma, holott TI pontosan azért vagytok pont ott velünk akkor abban a pillanatban az ágyban, mert iszonyatosan ránk vagytok izgulva...

Szóval ha mi is éppúgy azért vagyunk veletek akkor ott az ágyban, mert mi is pont úgy érezzük, hogy TE kellesz, senki más, téged kívánlak, senki mást! Az, hogy ő nem tudott úgy rád hangolódni, valószínűleg „hozott” probléma. Vagy simán csak az a fajta típus, akinek alacsony a női hormonja (mondjuk ez is agyban dől el, tehát a lánynak belül valószínűleg gondjai vannak, amiről nem beszélt, így maga se tudja megoldani) és a libidója. Ezen te próbáltál segíteni, úgy éreztem az írásodban, hogy mindent megtettél (vagy tévedek?), ha igen, akkor neked nincs más dolgod. Egyszerűen nem illetettek össze, te nem erre vágytál/vágyol. Jön majd úgyis egy olyan csaj, aki tökéletes lesz és imádni fogja veled a szexet.

Saját tapasztalatom, hogy anno az exemnél szépen apadt a libidóm, mert egyszerűen nem tudott túllépni azon, hogy én voltam már mással, csináltam már ezer helyen. Saját „féltékenységét” kivetítette rám, magasra tette magának a lécet és ez kihatott rám. Kívántam volna mindenhol őt, de szomorúan elhessegettem a gondolatokat, hogy ez úgyse fog működni, hisz nincs a srác jóban magával. Aztán jött a mostani barátom (kettejük között úgy 2 év telt el), akinél látom, hogy mennyire megcsömörlöttem az exemmel való kapcsolatban. Például annyira, hogy nem tudok elélvezni vaginálisan, mert azt hiszem, hogy nem vagyok elég jó. De dolgozom ezeken tudatosan, beszélgetek erről a barátommal. Próbálok mindig spontán lenni... Jó, mondjuk ez alapból bennem van. De nem hagyom, hogy kiégjen bennem a láng, a tűz és a szenvedély. És pontosan tudom, hogy ehhez én is kellek és nem a barátomtól várom, hogy csakis ő tegyen meg mindent ezért... értünk.

A lánynak is tudnia kellett volna ezt, és tudatosan helyrehozni önmagát. Te megpróbáltál neki segíteni, de ő akarva-akaratlanul nem fogadta el. Ilyenkor szoktam mondani, hogy „egyéni szociális probléma”... Na de lehet, hogy észre se vette, hogy ez nem egészséges. Szerintem az a legeslegjobb, ha egy nő túl tud magán lépni, ki tudni lépni a saját komfortzónájából és meg meri élni az érzelmi katarzist! Ilyen lányt keress! Láss, ne csak nézz és észre fogod venni, mennyi tűzzel és szenvedéllyel teli csaj van! Minden csajnak azt üzenném, hogy legyen játékos, ne stresszeljen, tegyen meg mindent, hogy a férfi csakis őt akarja. Persze ha ez megy neki. Ha nem, akkor gondolkodjon, hogy magával vagy a kapcsolattal van-e probléma.

Szóval kedves Ödön, én úgy gondolom, hogy te mindent megtettél és elszomorított, hogy nem lett eredménye. Ha nem érezzük magunkat jól egy kapcsolatban, főleg a szexben, és úgy érezzük, menthetetlen a dolog, akkor lépni kell és keresni/találni egy olyan embert, akivel menni fog mindenféle erőltetés nélkül. Nem te vagy a hibás! Sok ember csakis magával van elfoglalva. Ezt fejtegethetném oldalakon keresztül...

Ne vedd magadra a dolgot, és találj olyan csajt, aki a plázában berángat az egyik üzlet öltözőjébe és jól le... Na érted.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.