Ön egyedülálló, de összeismerkedik valakivel az interneten. Az illető nagyon szimpatikusnak tűnik, egy ideje már tartják a kapcsolatot, amikor is ön meghívást kap ettől a személytől egy 6 hetes ausztráliai útra, ami önnek egy fillérjébe sem kerül. Mit tesz ön ekkor? Természetesen igent mond. Na de ha ön úgy egyedülálló, hogy közben van 6 gyereke? Így már más a képlet, de egy birminghami nő így is igent mondott a BBC tudósítása szerint. A nyaralás után azonban a bíróság előtt felelt azért, hogy a romantikázást választotta a gyereknevelés helyett. Alább a részletek.

Az asszony nevét nem hozták nyilvánosságra, de internetes szerelméről még kevesebbet lehet tudni. Elég valószínűnek tűnik, hogy egy ausztrál férfiról van szó, és ez volt az egyetlen módja, hogy az interneten szövődött hosszas távkapcsolat után végre találkozzanak, de ez egy annyira bizarr sztori, hogy bármi egyéb is simán elképzelhető. Mindenesetre ha a nő előtte még sosem találkozott személyesen ezzel a férfival, akkor elég bátornak kellett lennie, hogy elfogadja a netről ismert pasas meghívását.

Az illető mindenesetre úriember módjára kifizette az asszony utazását. Szóval nem a férfival volt gond, akivel a jelek szerint még a vártnál is jobban alakultak a dolgok a hat hetes ausztráliai vakációzás során, hiszen a nő már megint terhes, immár hetedszer. Hanem az előző terhességéből származó hat gyerek problematikus egy kissé.

A nő valamiért azt a tervet eszelte ki, hogy azt mondja a gyerekeinek, hogy elmegy a közértbe. Megkérte legnagyobb, 13 éves fiát, hogy addig vigyázzon a többiekre, akik ugye öten vannak és a legfiatalabb csak három éves. És aztán az asszony délután ötkor elment otthonról, miközben a nagyobbaknak azért talán kicsit gyanús volt, hogy anyjuk nem bevásárlószatyrot, hanem bepakolt bőröndöt visz magával.

Mindenesetre estefelé, amikor a nő már órák óta nem tért haza, a kisfiú felhívta a nagyszüleit, és elmesélte, hogy mi a helyzet. A nagyszülők persze rögtön hívták a rendőrséget, akik először is azonnali hatállyal nevelőkhöz vitték a gyerekeket, hogy ne maradjanak egyedül, később pedig a nagyszülőknél helyezték el őket (a nagyszülők nem Birminghamben laknak).

Bár a kedves anyuka leiratkozott a közösségi oldalakról és megpróbált eltűnni, amennyire csak lehetséges, a hatóságok azért csak utolérték Ausztráliában, és mondták neki, hogy helló, asszonyom, otthon maradt a hat gyereke! A nő ekkor kerek perec megmondta, hogy tudja, de ő akkor is végignyaralja a hat hetet és csak azután megy haza. Így is történt.

Az asszonyt otthon letartóztatás és egy bírósági eljárás várta, aminek az lett a vége, hogy a gyerekek a nagyszülőknél maradnak, a nő pedig hat hónapnyi, két évre felfüggesztett börtönt kapott. Érdekes módon azt állapították meg, hogy a komplikált magánéleti háttér ellenére a nő addig teljesen jó anya volt, és a gyerekek jól tanultak mindig is, és kedves mama távozása után is jól teljesítettek az iskolában.