Kedves Ödön, el kell, hogy szomorítsalak” – így kezdi beszámolóját az alábbi levél beküldője, Ambrózia. Ha ön nem tudja, hogy milyen Ödönről van szó, kattintson ide, a lényeg mindenesetre annyi, hogy egy olvasónk arról írt, hogy a barátnője sosem kívánta a szexet, és egyre nehezebben tudta elcsábítani. Ambrózia azt mondja, ez a helyzet egyáltalán nem normális, és leírja, hogy ő maga hogyan viszonyul a témához jelenlegi kapcsolatában. Valami azt súgja nekünk, hogy a férfiak jó része pontosan olyan barátnőt kíván magának, mint amilyen Ambrózia – önnek mi a véleménye erről? Gondolatait és tapasztalatait, kérjük, ossza meg velünk ön is, írjon a Randiblog email-címére!

Rendes körülmények között egy nő legalább annyira kívánja, mint ahogy egy férfi tudja (magam részéről néha jobban is), ha az a kapcsolat patentul működik.

Csak egy kis betekintést engedve az én párkapcsolati életembe: barátommal immáron kettő éve vagyunk együtt, sajnos egy éves megszakítással, de ez egy másik történet.

Kapcsolatunk elején, mondhatom, hogy csak én kezdeményeztem, mivel akkoriban ő még tapasztalatlan volt ezen a téren (viszont őstehetsége azonnal megmutatkozott). A helyzet azóta változott, és egy stabil 40-60%-os arányt elértünk a kezdeményezés terén, még mindig felém billenő mérleggel.

Szóval bár sajnos a hét nem minden napján láthatjuk egymást (lehet, hogy ez is számít!), de a mai napig bolondulok érte. Nincs olyan este, hogy ne bújnék vele össze, és őszintén megvallva, ha rajta múlna, korántsem szeretkeznénk annyiszor, mint ahányszor én kívánom. Fáradt és stresszes persze mindenki lehet, ilyen az élet.

Már előtte is „farkasétvágyú” voltam, de érte sokat változtam. Szexi ruha, „ribiskedés” a négy fal között, vagy tapizás nyilvános helyen. Simán jöhet.

A letámadós kérdésed külön megmosolyogtatott. Hogy letámadom-e? Nem kifejezés. Nem mindig szexi ruhában, de persze, hogy mindig bejön.

A te problémádra visszatérve: a barátnőddel talán nem egy hullámhosszon voltatok a szex terén, de vannak olyan nők is, akik inkább szerelmesen enyelegnek a párjukkal, minthogy folyamatosan vadul szexeljenek egyet. Ez is egy típus.

Lehet, hogy lerágott csont, de a megbeszélés tényleg segít.

Információ híján nehéz lenne azt mondani, hogy kettőtök kapcsolata eleve elfuserált volt.

Viszont, hogy teljesen átlagos lenne az, ami veletek volt, azt állítom, hogy nem az.

Aranyos, hogy kiemelted a külsődet, de egyébként nem számít ám, ha két ember szerelmes egymásba. Úgy is a másik lesz az etalon, és mindenki más csak egy szürke folt marad.

Remélem, segítettem valamit.

Minden tiszteletem Ödönnek.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.