Sziasztok. Rendszeres olvasója vagyok a blognak. Bár eddig még nem írtam nektek, Ödön levelét elolvasva úgy érzem nekem is meg kell osztanom a történetemet” – ez a bevezető és a Szilárda álnév tartozik az alábbi levélhez. Szilárda szintén arról a témáról ír, amit Ödön lassan legendássá váló levelével kezdtünk el tárgyalni: hogy mi van, ha egy nő egy kapcsolatban nem kívánja a szexet. Ödönnek fogalma sem volt, barátnője miért kerüli az intimitást, Szilárda viszont ezzel szemben rámutat egy konkrét dologra, amitől elindult a kapcsolat a lejtőn. Nagyon tanulságos levél ez, ezért kérjük, hogy ha végigolvasta, írja meg nekünk ön is véleményét és/vagy saját tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Adott egy 4,5 éves kapcsolat. Szeretem, imádom a páromat, de sajnos én sem tudom már megkívánni. Nagyjából 7-8 hónapja tart ez az állapot, amikor elkezdett iszonyat módon féltékeny lenni válogatás nélkül minden pasira, akivel 2 szótól többet váltottam. A munkámból adódóan elég kevés női kollégám van, és valahogy mindig is jobban kijöttem a férfiakkal, ezért a baráti köröm is zömmel férfiakból áll.

Midig voltak kisebb-nagyobb féltékenykedések mindkettőnk részéről, de amióta ez az elviselhetetlenségig fajult, tönkrement a szexuális életünk. Napi 4-5 célzást kaptam arra, hogy én biztos megcsaltam/rendszeresen csalom őt. Az önbecsülésemet porig rombolták ezek a kijelentések… az imádott pasim kvázi egy kurvának tart. A féltékenykedés témát azóta megbeszéltük, helyreraktuk, de a szex még mindig nem működik. Bárhogy közeledik felém, egyszerűen semmit nem mozgat meg bennem, nem tud felizgatni semmivel.

A régi szexuális életünkkel semmi probléma nem volt, ha volt 10 kettesben töltött percünk, akkor biztos, hogy egymásnak estünk, most meg jó esetben havi 1 alkalomra tudom magam rávenni, akkor is csak úgy tudok felizgulni, hogy ha előjáték közben a legvadabb vágyaimról fantáziálok. Kívülről nézve el sem tudom hinni, hogy idáig jutottunk. Beszéltem vele ezekről a dolgokról, ő annak tudta be az elutasításomat, hogy engem kielégítenek azok az emberek, akikkel szerinte megcsalom. Megígérte, hogy megpróbálja helyrehozni ezt a törést, amit okozott bennem, de nem igazán tudja, hogy mit kéne tennie, amitől újra megkívánnám – és az a baj, hogy én sem tudom. A kapcsolatunk valószínűleg már nem fogja megélni az 5. évét.

Az elmúlt hónapokra visszagondolva még most sem látom, hol van az a pont, ahol meg lehetett volna állítani azt, hogy egy szexéhes nőből egy fásult, frigid picsává váljak. Már csak abban tudok bízni, hogy nem hagy bennem annyira mély nyomot ez az egész, hogy a jövőbeli kapcsolataimra kihasson. Szóval fiúk/lányok, ha a legkisebb problémát is érzitek szex terén, tessék azonnal megbeszélni, megoldani, mert idáig vezethet.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.