Egy nagyon nem karácsonyi történet jutott mára, amiért akár elnézést is kérhetnénk, de nem kérünk, mert a sztori ugyan szomorú, de nagyon érdekes és vér azért nem folyik. Szóval ha már idekattintott, olvassa el, mit csinált az 59 éves, mozgáskorlátozott Philip Gamble, amikor a felesége közölte, hogy elhagyja egy másik férfiért!

A brit Philip Gambe mindössze 15 éves volt, amikor találkozott későbbi feleségével, aki pedig 11 volt annak idején. A gyerekkori barátságból később szerelem lett, és amikor a kislány nagykorúvá vált, Gamble-ék összeházasodtak. Az ilyen fiatalon kötött házasságokra azt szokás mondani, hogy úgyse lesznek tartósak, hát ők 38 évig éltek házasságban. De a holtig tartó boldogság nekik sem jött össze, mert Mrs. Gamble összejött egy másik férfival, és ezért tavaly közölte férjével, hogy több mint négy évtizedes kapcsolat után el akar válni.

A férj ezek után kiköltözött a közös lakásból. Bár a zárat ezek után lecserélték, Mr. Gamle  még egyszer csak visszatért, amikor a lakás üres volt. Mrs. Gamble onnan vette észre, hogy valaki járt nála, hogy benyúlt a szekrényébe, és megdöbbenve látta, hogy blúzának a hátulja fel van hasogatva.

Mindent leellenőrzött, és azt találta, hogy (volt) férje valamennyi ruháját felvagdosta ollóval hosszában, aztán szépen és akkurátusan visszapakolta a tönkretett holmikat a szekrénybe úgy, ahogy voltak. Ezen kívül az 59 éves bácsi mérgében és csalódottságában hypót öntött a függönyre és kikapcsolta a fagyasztót, összesen több, mint kétmillió forintnyi kárt okozva.

A dologból persze bírósági ügy lett, ez zárult most azzal, hogy Gamble-t három hónapnyi, egy évre felfüggesztett börtönre ítélték, és bár a forrás nem szól róla, nyilván a kárt is meg kell térítenie. Idézik viszont a bírót, aki azt mondta, hogy a büntetlen előítéletű férj a szakítás okozta fájdalmat nem tudta elviselni, és ezért „csinált butaságot”. A Daily Mailnek fotója is van a bácsiról, klikkeljen érte ide, ha érdekli!