A fenti fotót a Buzzfeeden találtuk – gyakorlatilag egy esküvői meghívóról van szó, de már eddig is sokezerszer annyi emberhez eljutott, mint ahányan ott lesznek majd a lakodalomban. A dátum a képen is látható, közvetlenül az alatt a felirat alatt, aminek a magyar fordítása ennyi: „A vadászatnak vége!”

A poén azért különösen ütős, mert a hely, ahol menyasszonyt fényképezték, a hölgy családjának saját birtoka Oregon államban. A sztori egyetlen kevésbé menő részlete az, hogy a lány és kedves famíliája valóban szoktak is vadászni ezen a területen, méghozzá jávorszarvasokra. Most, hogy a pasivadászatnak vége, esetleg az állatokat is békén hagyhatnák egyszer s mindenkorra. De még ne kattintson tovább, alább egy még nagyobb szuperséget láthat.

Most pedig egy esküvői fotózásról mutatunk képeket, ennél a sanghaji párnál ugyanis már megvolt a lagzi most januárban, és kerestek valami szép, romantikus helyet, hogy megörökítsék a menyasszonyt. Az ilyen fotók általában ligetekben, parkokban, tó- vagy tengerpartokon szoktak készülni, hát ez a két fiatal beleválasztott az ellenkezőjébe, nyilván mert jól tudták, hogy hol vannak a városban ezek a mindenvivő graffitik. Az már csak a hab a tortán, hogy a menyasszony még gyönyörű is – klikkelje végig a sorozatot, egy fokkal jobb lesz a napja!