Elolvastam ezt a blogbejegyzést (is), ugyanis hűséges olvasótok vagyok. Teljesen egyet kell értenem minden egyes leírt sorral, tapasztalatból mondom, van is egy saját történetem...” – a mai levél beküldőjét Bernadettnek kereszteltük át. Történetében a biztonság kedvéért a beazonosításra alkalmas részleteket mind megváltoztattuk, de persze a lényeget érintetlenül hagyva. Ha ön úgy érzi, hogy az alábbi sztori valamelyik szereplőjében ráismer valakire, biztos lehet benne, hogy nem arról az illetőről van szó. A nagy titkolózás oka az, hogy Bernadett egy titkos viszonyról mesél, de többet nem is lövünk le előre a sztoriból. Ha végigolvasta, kérjük, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére! Mit gondol erről a szerelemről? Élt már ön át hasonlót?

„Először is tudnotok kell, hogy 22 éves nő vagyok. 4 éve tart a mostani párkapcsolatom egy 23 éves sráccal, akit szeretek. Ám (sajnos) távkapcsolatban vagyunk, én meg rettentően szeretethiányos vagyok...

Jelenleg van munkahelyem, tavaly kezdtem el ott dolgozni, aztán egy időre kiköltöztem külföldre pár hónapra, ám nem jött össze a nagyvárosi élet, ezért visszatértem a mostani munkahelyemre.

Hirtelenjében nagyon jóba lettem a főkönyvelővel, aki idén lesz 40 éves, van felesége és két gyönyörű gyereke.

Októberben elhatároztam, hogy meglepem a párom és csináltatok magamról egy fotósorozatot. Ezt elmondtam a fent említett illetőnek, aki aztán fel is jött hozzám megnézni a képeket.

Ezzel kezdődött minden.

Bár aznap egymás felizgatásán kívül nem történt más, tudtuk, hogy folytatás lesz. Lett is.

Rá 1,5 hétre ismét feljött hozzám, lefeküdtünk...

Az első együttlét érdekesre sikerült, ugyanis én egy kicsit megilletődtem, de a második alkalom már szinte leírhatatlanul tökéletes volt.

Olyan odaadással és szenvedéllyel szeretkeztünk, hogy talán akkor éltem át ilyet utoljára, amikor a párommal a kapcsolatunk elején voltunk.

Azonnal ráérzett, hogy mi a jó nekem, mi izgat fel és mitől jutok el a csúcsra. Hihetetlen orgazmust éltem át. Szárnyaltam, szárnyaltam és csak szárnyaltam. Hál'istennek ő ugyanígy érzett.

Egymásba is szerettünk, nem működött a „szex érzelmek nélkül” dolog, de megbeszéltük, hogy mindenki marad a jól megszokott kis életénél. Ettől függetlenül heti rendszerességgel összebújunk és olyankor a legboldogabb nőnek érzem magam. Ahogy Zséda énekli: „Egy szoba a világ néhány órán át...”

Bár elítélendő, hogy mindketten megcsaljuk a párunkat, mégsem tudunk megálljt parancsolni magunknak.

Amit még ki kell emelnem, hogy bármikor számíthatok rá. Ha jó, ha rossz napom van, mindig meghallgat, érdeklődéssel fordul felém... és én is felé.

Sajnos a párom még nem ennyire érett és sokszor teher számára, ha a problémáimról beszélek neki, de alapjáraton megvagyunk egymás mellett.

Ui.: szeretném, ha kitennétek az oldalra, mert muszáj tudnia a világnak, hogy boldog vagyok. Köszi.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.