Van Leedsben egy turkáló, amit a St Gemma's Hospice szervezet működtet, természetesen jótékonysági céllal. Akinek vannak már használaton kívüli, de még használható ruhái, azok itt le szokták adni őket – és valamelyik nap egy menyasszonyi ruha is érkezett. Már önmagában meglepő, hogy valaki lead egy esküvői ruhát, de még jobban elcsodálkoztak az üzlet dolgozói, amikor felfedezték, hogy bele van tűzve egy cédula a ruhába biztosítótűvel. Ez állt a papíron:

Aki megveszi ezt a ruhát, annak azt kívánom, hogy ő is 56 évig éljen a szerelmével, mint én. Annyi boldog év! Szerencsés férfi voltam, hogy egy olyan nőt vehettem feleségül, mint ő.

A ruhán egyébként semmilyen márkajelzés nincs, ezért valószínűleg egyedileg készítették ennek a bizonyos menyasszonynak. A stílus és a cetliben említett 56 év alapján az tűnik a legesélyesebbnek, hogy az esküvő valamikor a '40-es vagy '50-es években lehetett. A sztori egyelőre nagyjából ennyi, de kétféleképpen folytatódhat még tovább.

Először is keresik az illetőt, aki leadta a ruhát, de egyelőre nem jelentkezett, és mivel névtelen adományról van szó, az üzlet dolgozói nem igazán tudnak semmilyen nyomon elindulni. Majd talán jelentkezik a bácsi (mert ugye nyilván egy idős bácsiról van szó), ha meglátja, milyen sok helyen megjelent a ruha rövid története.

Másrészt sorra jelentkeznek a ruhára a potenciális vevők a világ minden tájáról. Az eBayen is lehet licitálni, jelenleg kb. 240 000 Ft-nak megfelelő összegnél tart az árverés, szóval simán lehet, hogy végül eszméletlen nagyot fog kaszálni ezzel a sztorival a St Gemma's Hospice. A licit győztese természetesen a cetlit is megkapja majd.