Az esküvőautomata már a múlté, a házasságkötés ceremóniáját Japánban sikerült továbbgépesíteni. Annyira, hogy a fenti eseményen már a menyasszony és a vőlegény is robot volt, a násznép egy része szintén. A násznép másik részét emberek tették ki, ők azért voltak ott, hogy legyen, aki felzabálja a kaját.

Na jó, nem csak azért, azért is, mert az egész esemény persze egy cég promója volt, szóval nekik szólt az egész. A két robot Japánban ismert karakternek számít, a retródesignos vőlegény neve Frois, fehérbe öltözött, de kicsit félelmetes arcú menyasszonya Yurikin. Csókolózás is volt, ez az a bizarr pillanat, amikor Frois szája egy kar segítségével kinyúl a menyasszonyhoz – hát ilyen a japán romantika.

Az esküvőket általában a menyasszony családja pénzeli, de ezúttal a vőlegény, Frois gyártói voltak a szponzorok, a Maywa Denki cég. Az ifjú pár felvágta a tortát, aztán jött a robotzenekar egy kis talpalávalóval, plusz a vőfély és a koszorúslány is robot volt, ők mindannyian a cég termékei. Hurrá.