A kérdésem az lenne, hogy: szerintetek biszexuális vagy homoszexuális vagyok? Elmesélem a történetem” – Kornél levele ezzel a bevezetővel kezdődik, így aztán rögtön az első mondattól tudja mindenki, hogy mire kell figyelni ebben a beszámolóban. Nemsokára kezdődik a meleg büszkeség hete alkalmából a rendezvénysorozat Magyarországon, így a téma most egy kicsit úgyis aktuálisabb, mint egyébként. Ön milyen jelzővel illetné Kornélt az alábbiak alapján? Vagy egyáltalán kell-e rá címke? Minél többen nyilvánítanak véleményt, annál jobban örülünk, de ne elégedjen meg a szavazógéppel! Ha egy szónál több kívánkozik ki önből, írja meg gondolatait a Randiblog e-mailcímére! A leveleket folyamatosan várjuk.

Kiskorom óta voltak olyan „jellegzetességeim”, amik elég femininek, és amik miatt egyfolytában rám szóltak a családban, hogy „menjek férfiasan, tartsam a kezem férfiasan, ne legyél buzis...stb.”, de ettől függetlenül éltem boldogan a gyerekkorom az öcsémmel (azt, hogy elváltak a szüleim, sem éreztem meg túlzottan, mert bár harcoltak körülöttünk, és sokszor mi voltunk az öcsémmel a média, boldogan tekintek vissza erre az időszakra).

Óvodában megvolt az óvodás lányszerelmem is, aztán iskolában 6.-os koromig volt egy plátói szerelmem. Ettől függetlenül sosem voltam az a nagy csajozó, bár sportoltam, és 7., 8.-ra már egész jól néztem ki. Elkezdtem pornót nézni már általános iskolában, de a „normál” egy nő, egy férfi felállás elég unalmasnak bizonyult, így hamar áttértem a gruppenszexes, gangbanges és olyan videókra, amikben lehetőleg minél több pasi van és az arányok szerint is dominálnak a férfiak. Odáig elmentem, hogy olyanokra kerestem rá, hogy 100 pasi, egy csaj... Ez volt a 6-11. osztályos koromig.

9.-ben vesztettem el a szüzességem lánnyal egy osztálykiránduláson, és utána lett is egy „szexpartnerem” 16 évesen, akivel 3 hónapig jártunk össze (azóta is barátok vagyunk). Ezután nagy szünet következett (1 év). Mint említettem, nem voltam nagy csajozó. Aztán felpörögtek az események, és volt pár alkalmi szex, általában részegen, bulikban és volt ismét egy „szexpartnerem”, akivel már ismertük egymást, de épp ő is szingli volt és nekem is jó volt, ha van valami. Pár alkalom után már menekültem a konstans pia-kávé-cigi szájszagtrió elől, de ennek ellenére, ha izgatott valaki, nekem felállt így is.

Összeszedtem a bátorságom, és az egyik lányismerősömtől megkérdeztem azt, amit már nagyon rég ki akartam próbálni (otthon már jó ideje izgattam magam análisan), az anális szexet segédeszközzel. Persze hajtogattam magamban, hogy egy modern hetero férfinél ez normális, mert a prosztata izgatásával nincs semmi baj... Mire ezzel a lánnyal ezt csináltuk volna, már addigra lett egy pasija, így a fantáziám kielégítetlen lett.

Ismét nagy szünet volt szextéren, de közben az első barátnőm is jött 3 hónapig, akibe nem voltam szerelmes, de már gáznak éreztem, hogy nincs senkim, és mindig azt kell, hogy válaszoljam, hogy nem túl jók nekem, ráadásul a legtöbb szája is büdös. Ezzel a lánnyal nem feküdtünk le, sőt semmit nem csináltunk, bár én szerettem volna. Egy hónap után pedig azt vártam, hogy legyen már végre nyár, mert akkor utaztam külföldre dolgozni (vendéglátás), így a legkönnyebben szakíthattam.

Az ottani főnököm (aki meleg volt) megállapította, hogy biztosan meleg vagyok (a járásom, a viselkedésem...). Erre persze megsértődtem. Sok meleg vendég is volt ezen a helyen, akiknek mind bejöttem. Ez eléggé zavarba hozott, de élveztem, hogy csapják nekem a szelet. A tengerparton, amikor a kollégám mutatta a csajokat, játszottam, hogy érdekel, mert sokkal inkább megnéztem mindig is egy kockás hasat, mint pár mellet. Ez alól kivételt jelentenek mondjuk a Victoria's Secret modellek, mert Adriana Limáért odavagyok! És ezzel nyugtattam magam mindig, hogy sokkal több jó pasi van, mint csaj, de a pasikat azért nézem, hogy ambíciót szerezzek a saját kinézetemhez, azt a pár csajt meg azért, mert bejönnek.

Ekkorra már néha-néha magamnak eljátszottam, hogy „véletlen” biszex videókra megyek rá, mert az tűnhet véletlennek, hiszen nemcsak két pasi van benne, hanem egy csaj is. Ezalatt az idő alatt sokkal toleránsabb lettem a melegekkel szemben, és elkezdtem élvezni, hogy bejövök pasiknak is (egy modern pasi ismérveinek tudtam be).

Miután hazajöttem, jött még egy fél éves kapcsolat egy nővel, aki jóval idősebb volt, mint én. De ekkor már éreztem, hogy valami nem stimmel, és átadtam magam ennek az érzésnek. Megvolt az első próbálkozásom egy fiú barátommal. Fura volt. Ő is kezdő volt és én is. Nem tudtam megállni, hogy ne csókoljam meg, amikor mellettem feküdt, pedig nem is tetszett. De kellett nekem ez az érzés. Egy borostás csók és az első alkalom, hogy pasit elégítettem ki és fordítva. Picit megkavarodtam, mert nem volt olyan jó (kezdők voltunk), de nem éreztem furcsának.

De gyorsan elhessegettem ezt az egészet, és elkezdtem a fél éves kapcsolatom a nővel, akivel elég sokat jártunk meleg bulikba, bárokba, amiket nagyon szerettem a jó társaság miatt, és mert „úgy” néznek rám. Ezekbe a bulikba a baráti társaságom vitt el először és rögtön megszerettem, de persze játszottam a fintorgót. Kb. 3 hónap után elegem lett az egész kapcsolatból, elkezdett idegesíteni minden hiba, minden hibás részlet, a szájszag is megjelent, amit addig nem éreztem... A fejemben egyfolytában mondta egy hang, hogy legyen vége. Aztán jött az egyetem és véget vetettem a kapcsolatnak.

Egy hétre rá pedig 180 fokot fordult az életem. Megint voltam egy pasival, majd rá egy hétre egyik meleg haverom szülinapja volt, és mondta, hogy menjünk le az Alteregóba, ahova én nagyon nem akartam, mert tudtam, hogy ha lemegyek, akkor az visszafordíthatatlan lesz. Így is történt, mert pasikkal táncoltam, csókolóztam, és haza is mentem az egyikkel. Nagy volt az érdeklődés irántam, és egy rövid ideig fogadtam is ezeket a megkereséseket, majd jött az, akivel máig együtt vagyok.

Borzasztóan viselkedtem vele az elején. Megcsaltam, semmibe vettem, kritizáltam és ennek ellenére Ő engem akart, de nagyon. Én pedig engedtem ennek a kísértésnek már elég hamar. Addig a pillanatig azt hittem, hogy nem lehetek szerelmes, nem lehetek boldog, mert olyan kritériumaim vannak, amiknek egy nő sem felel meg. A jóslat igaz lett, mert ezeket mind egy pasiban találtam meg! Instagramon továbbra is like-olom a VS modelleket, de sokkal inkább beindulok (persze nem annyira, mint a pasimra...) egy kockahasra, mint egy gyémánttal kirakott melltartós tökéletes nőre.

Ön szerint?

Ezért vagyok megzavarodva, mert volt sok csajom, de nem tudtam egyikkel sem elképzelni az életem, de lefeküdni tudtam velük. Sőt a szex is jó volt nekem is, és ők is nagyon élvezték. A mostani pasimmal viszont el tudom képzelni, hogy családunk van és boldogan élünk, amíg meg nem halunk. Szerelmes vagyok, amit nem tudtam, hogy létezhet nálam azelőtt. Most vagyok 22 éves, és abban biztos, hogy meleg vagyok, azonban azt nem tudom eldönteni a sok külső behatás miatt, hogy homoszexuális vagy biszexuális vagyok. Nem vagyok nyunyó, a pasimmal pedig teljesen egyenrangúak vagyunk. Neki is volt hosszú kapcsolata nővel, de állítja, hogy teljesen melegnek érzi magát.

Köszi a segítséget előre is!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.