Egy eléggé gáz sztorit szeretnék elmesélni!” – ezzel kezdi a levelét Ali, akinek a beszámolója egész jól passzol ehhez a hasonlóan gázos, korábbi randizós sztorihoz. Alinak természetesen igazából valami más a neve, de a lényeg itt nem is ez, hanem az, hogy mi mindenre kell felkészülnie az embernek, ha internetes társkeresésre adja a fejét. Az, hogy „eléggé gáz”, szerintünk egy meglehetősen enyhe kifejezés arra, ami itt történt – ön hogy érzi? Tudna ön is hasonlót vagy még durvábbat mesélni? Hát akkor meséljen! Várjuk a levelét a Randiblog e-mailcímén!

A történet május végén kezdődött, amikor neten megismertem egy lányt, akivel randiztunk és össze is jöttünk, bár akkor még nem tudtam, hogy ez lesz a vége. Jól megvoltunk egy hónapon keresztül, de sajnos nem éreztem azt, amit kell, ezért szakítottam vele, teljesen békés körülmények között. Nem voltunk haragban, nem is beszéltünk azóta.

Folytattam az ismerkedést a neten és egyszer csak rámírt egy nagyon csinos 20 éves lány, hogy ismerkedne velem. Érzelmes, romantikus típus lévén rögtön bókolni kezdtem neki és vette is a lapot... Nagyon is vette a lapot!

Kiderült, hogy ugyanazokat a filmeket, sorozatokat szeretjük és még nagyon sok mindenben hasonlít az ízlésünk. Teljesen beleestem a lányba és elmondása szerint ő is belém... Gyakorlatilag szerelmet vallott nekem a neten, amit én hülye nem is furcsállottam.

Megbeszéltük, hogy találkozunk a Mammutban a Meki előtt. Meg is érkeztem az adott időpontban, pár perce vártam ott amikor is megjelent... de nem ő, hanem a másik lány, akivel már korábban szakítottam! Kérdezte, hogy mit csinálok itt, mire én csak néztem ki a fejemből, mert kezdett leesni a dolog, hogy itt valami nincs rendben...

A lány hirtelen vörös lett, és pökhendi, undorító stílusban közli velem, hogy a nem fog eljönni a lány, mert ezt az egészet csak szívatásból találták ki, és minden egyes üzenetet látott, és köszöni szépen, nagyon jókat nevettek rajta. Végül annyit mondott, hogy soha viszont nem látásra...

Mint mondtam, eléggé érzelmes ember vagyok, ezért nagyon szíven ütött a dolog, sajnos a lány, aki tetszett és beleestem, kamu volt.

A mai napig nem értem, miért érdemeltem ezt tőle, szakítottam vele teljesen normális módon, akkor úgy tűnt, ezt megértette... Úgy látszik, mégse.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.