Olyan sztorim van vazzeg, dobsz egy hátast... Embert így még nem szopattak le, mint engem” – elég erősen indítja a levelét Rúfusz, és senkinek ne legyenek kétségei, a folytatás is ugyanilyen erős. Rúfusz egy internetes ismeretség történetét írja le meglehetősen sajátos stílusában: a lényeg az, hogy egy idő után kiderült, hogy akit a képeken lát, egy pornós, és akit ismeretlen nőnek képzelt, az igazából nem is olyan ismeretlen... Önt is verték már így át? Ha van sztorija, mindenképpen írja meg nekünk a Randiblog e-mailcímére!

1 éve egyik közösségi portálon találtam egy jó csajt, írtam neki, minden, beszélgettünk. Összejöttünk, terveztük a randit, ami mindig elmaradt valami miatt. Aztán jöttek a dolgok, mert a csaj Dawn Avril pornós képeivel volt fent. Annyira nem is durva ez, mert magyar a csaj, mármint Avril, meg kb. stimmelt a sztori is, bár nem tudom, hogy Avrilról honnan szedett privát képeket magyar meggylés üveggel, de jól összerakta.

Pár napja, 1 év után tele lett a tököm a fél világgal meg amúgy is mindennel, hát kiakadtam, hogy miért nem tudunk már összefutni, ha itt lakik cirka 4 órára!? (Kiküldetésben melóztam akkor, így a táv tolódott.) És most jön a poén, hogy színt vallott, ki ő valójában...

Egy réges régi csaj, akit azóta megalázott az élet, akinek elvetették a gyerekét, és per pillanat egy fos kapcsolatban él a jelenlegi kanjával és a kétéves fiával. És mivel anno alakult köztünk valami, csak eltűntünk az éterből és nem lett semmi annak ellenére, hogy én akartam, ő akarta, stb. Így volt jó neki, hogy vagyok és szerelmes lehetett, meg megkaphatta azt, amit mástól nem...

Rohadt nagy pofáraesés, és utána rohadt nagy röhögés lett a vége.

A minap írt egy levelet, hogy ha nem szűnök meg létezni és hasonlók, mert ugye szemben lakik a másik utcában, akkor idézem:

Van egy ajánlatom. Szépen éled a kis életed, mintha sosem léteztem volna. Vagy ahány beteg személyiségem van (akiknek egyébként sortüzet szánnál). Ha tovább sértegetsz és vádaskodsz alaptalanul, mind azon lesznek, hogy mire végeznek veled, könyörögj a halálodért :)

Sírtam a röhögéstől, hogy valaki ennyire hogy tud gyerekes lenni.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.