Egy World Star Hip Hop nevű oldalról terjengett széjjel a fenti videó annak ellenére, hogy készítője a felvételen azt mondja, hogy a videót csak a bíró fogja látni. Hát se ön nem bíró, se mi nem vagyunk azok, mégis láttuk már a kontentet, ami egy klasszikus in flagranti lebukást örökít meg.

A videózó férfi nyilván jó előre tudta, hogy mire számíthat, ezért indítja be a felvételt még az ajtó kinyitása előtt. Aztán feltárul a lakás, és némileg meglepő módon a feleség éppen a bejárattal szemben levő kanapén szexel egy másik, a férj számára nem ismeretlen férfival.

Az is arra utal, hogy a férj előre tudta, hogy mi várja, hogy a hangjában alig van valamennyi indulat, megmondja a másik férfinak, hogy ne aggódjon, úgyis válni akar, csak azért csinálja ezt a videót, hogy legyen bizonyítéka a bíróságon. Kiderül ugyanis, hogy a párnak van egy gyermeke, és a férj nyilván attól fél, hogy az elkerülhetetlen válás után nem láthatja majd a lányát.

Plusz a videóhoz fűzött kommentár szerint a férjt az is bosszantja, hogy a felesége családja semmirekellőnek tartja, és így legalább van rá bizonyítéka, hogy a nő volt a hűtlen fél a házasságban. Persze abból, hogy a megcsalatott férj ilyen higgadtan viselkedik egy ennyire kiélezett helyzetben, az a gyanú is felmerül, hogy ez már megint egy megrendezett jelenet – nem tudhatjuk, de nem is zárjuk ki.

Ön szerint?

Ez a videó...