Justine Smith először a Twitteren tette közzé szilveszteri-újévi kalandjait, majd ahogy a sztori lassanként terjedni kezdett a neten, végül tegnap a Vice.com-on írta meg, hogy pontosan mi hogyan történt náluk, abban a szép nagy házban, amiből két szobát is kiadnak Airbnb segítségével. Fent az esküvői fotóik láthatók, Smith azt mondja, férjével mindig is utálták a szilvesztert, ezért szervezték rá a lakodalmat.

Azonban harmincadikán értesítést kaptak az Airbnb-től, hogy bejelentkezett két vendég pont szilveszter napjára. Egyvalaki már úgyis volt az első kiadó szobában, le akarták mondani a másik szobába érkezőket, de nem lehetett, és végülis ők szeretik lazára venni a dolgokat, úgyhogy belementek. Szilveszter napján délben megvolt a szertartás, utána a férj és az após engedte be a két 20 év körüli, szimpatikus fiatalt. Ekkor még nem gondolták róluk, hogy...

Szóval szilveszter estéjét az ifjú pár a lakodalomban töltötte, és amikor éjjel 2 után hazaértek, látták, hogy a két fiatal vendég hatalmas kupit csinált a lakásban. Azt mondták magukban, hogy nem baj, nem hagyják, hogy erről szóljon a nászéjszakájuk, majd másnap reggel lerendezik az ügyet, mennek aludni.

Csakhogy az alvás nem sikerült, mert hamarosan megérkeztek a fiatalok, és a hangokból elég egyértelmű volt, hogy kokainoznak a nappaliban elhelyezett dohányzóasztalról. (Később a kábítószeres zacskókat is megtalálták.) Ahogy már mondtuk, a házigazda pár nagyon laza, továbbra sem akartak veszekedni velük, ráadásul a fiatalok megint elmentek, szóval visszaállt a béke és nyugalom. Pár órára.

A vendégek ugyanis még egyszer visszatértek, és hajnali ötkor az ifjú pár arra ébredt, hogy egyértelműen vad szexelés folyik a nappalijukban. Nem értették, miért ott, amikor volt a párnak külön szobája, de nagy nehezen visszaaludtak.

Amikor végre eljött a reggel, és Smith ki akart menni vécére, azzal szembesült, hogy két meztelen idegen alszik a kanapén a nappaliban – nem az a két fiatal, akik kivették a szobát. A pucér idegenek ráadásul képesek voltak azzal a kérdéssel fogadni a háziasszonyt, hogy

Te meg ki vagy?

Erre a szituációra még Kanada leglazább ifjú felesége sem reagálhat sztoikusan, először értesítette az Airbnb-t a helyzetről, aztán visszament a hálószobába, felébresztette újdonsült férjét, és kimentek lerendezni az ügyet. Mint kiderült, az a két fiatal, akik kivették a szobát, ott is voltak a szobájukban – ám rajtuk kívül még hárman aludtak benn, plusz ott volt a nappaliban a két meztelen idegen, szóval összesen öt személyt vittek fel magukkal a lakásra. A szexelés ezen kívül olyan vad volt, hogy az asztal alatti szőnyegből nem sikerült kimosni a különböző testnedveket, ki kellett dobni.

Rengeteg Airbnb-s horrorsztori kering a neten, de ebben nem csak az a különleges, hogy ez pont a nászéjszakán történt egy ifjú párral, hanem az is, hogy ennek jó vége lett. A két vendég ugyanis azonnal azzal reagált, hogy nagyon sajnálják, és amit csak tudtak, ki-, illetve eltakarítottak, rendbehoztak. Smith-ék a szobakiadós cégtől is kaptak segítséget, illetve kártérítést, a két vendégtől pedig egy sűrűn elnézést kérő búcsúlevelet. Hát legalább lett egy jó sztori a nászéjszakájukról.