Akik nem ismerik mélyrehatóbban a Harcosok klubja című könyvet/filmet, talán azok is tisztában vannak vele, hogy a kultmű egyik leghíresebb jelenete az, amikor a főszereplők betörnek egy plasztikai sebészetre és ellopják a nőkről leszívott zsírt, hogy szappant főzzenek belőle. Amit aztán kb. ugyanazoknak a szépségmániás nőknek adnak el, akik zsírleszívásra járnak.

Na ehhez hasonló ötlete volt egy Hsziaohsziao (nemzetközi átírással Xiaoxiao) nevű felhasználónak a Twitter kínai verzióján, a Weibón, és az egészet saját fotóival együtt közzétette, volt szerelmének, Hsziaoleinek címezve.

Ez a férfi állítólag azért szakított Hsziaohsziaóval, mert túlsúlyosnak találta. Most, hogy a kapcsolat vége szakadt, a lekövérezett nő azzal áll bosszút, hogy egyrészt leszívatta magáról a zsírt, azaz most már jóval vékonyabb, másrészt a zsírból szappant készít(tet)ett, és azt mondja, ebből fog majd küldeni a férfi egész családjának ajándékba a közelgő kínai újév alkalmából. A bizarr akciót több fényképpel is illusztrálta, amelyek a jelek szerint a zsírleszívás előtt, közvetlenül utána és a jelenben készültek.

Miután a sztori vírusként terjedni kezdett Kína-szerte (és most már a világon is), az igazi címzett nem tudta zsebre tenni, amit kapott, és egy újabb, trágár üzenetben beszólt Hsziaohsziaónak azzal, hogy a szakításon már úgyis túl voltak, úgyhogy semmi szükség nem volt arra, hogy megpróbálja lejáratni őt az interneten. A nő válasza:

Azt mondtad, kövér vagyok. Küldök egy kis szappant az egész családodnak, hiszed vagy sem!

Úgy látszik, ez a hölgy frappáns visszaszólásnak számít, mert Hsziaohsziao ezt is posztolta az internetre. Az Independent viszont úgy tudja, hogy az emberek reakciója az egészre távolról sem volt kizárólag pozitív: nem szép dolog valakit szakításkor lekövérezni, de a bosszúból szappanfőzés ötlete a filmben is egy bomlott elméjű valakinek jut eszébe... Persze ha már nem bírja ki valaki, hogy bosszút ne álljon az exén valamilyen formában, még mindig jobb ez, mint a tegnapi nő ámokfutása. Ön hogy látja?

Saját zsírját küldi el az exének szappanként. Ön szerint?