Van, vagyis 2007 és 2012 között volt egy olyan mesefilmsorozat a Disney Channel nevű adón, hogy Waverly Place varázslói. Ennek a főszereplője Selena Gomez volt, aki azóta ugye szupersztárrá nőtte ki magát. Az öccsét a most 21 éves Jake T. Austin játszotta, aki szintén rengeteg fiatal (lány) rajongót gyűjtött magának, és velük találkozgatni is szokott munkája részeként olyan rajongói eseményeken, mint pl. az alábbi.

A photo posted by Jake T. Austin (@jaketaustin) on

Éppenséggel nem példátlan a sztori a világtörténelemben, de azért mindenképpen hírértékű: ez a bizonyos Jake T. Austin valóra váltotta minden tizenéves lány álmát, és pontosan az egyik ilyen eseményen megismerkedett, majd később összejött az egyik rajongójával. Közös képet is posztolt magukról nemrég.

A photo posted by Jake T. Austin (@jaketaustin) on

Ezt a lányt Danielle Ceasarnak hívják, egy évvel idősebb Austinnál, és már hat éve, 2009. óta követi őt a Twitteren meg az Instagramon. Küldözgetett is neki üzeneteket, de tekintve, hogy a fiatal színésznek többmilliós rajongói tábora van, sosem kapott választ. Austint csak az Instagramon másfél millióan követik, valószínűleg nem túlzás feltételezni, hogy túlnyomó többségük 20 év körüli vagy  inkább alatti lány, aki valamilyen szinten szerelmes Austinba. Nem egyszerű kitűnni egy ilyen mezőnyből.

Viszont 2011-ben Ceasar is részt vett egy olyan autogramosztós találkozón, mint amilyen a fenti képen is látható, és csinált egy közös szelfit Austinnal, majd a képet posztolta a Twitteren. Erre már a sztár is felfigyelt, és követni kezdte Ceasart a Twitteren.

Egyik fél sem tett közzé többet arról, hogy a következő találkozásra pontosan hogyan került sor, de feltehetőleg évek teltek el, mire újra élőben látták egymást ők ketten. Amikor viszont kezdett híre menni a kapcsolatnak a napokban, Ceasar visszavonta addig publikus Twitter- és Instagram-posztjait, Austin meg csak a következő sajtóközleményt adta ki a tárgyban a New York Daily Newsnak:

Amikor az ember fiatal, szeret megismerkedni másokkal. Teljesen mindegy, hogy hogyan – egy forgatáson, kávézóban, iskolában vagy munka miatt. Néha az ember a jó pillanatban lép kapcsolatba valakivel és megtörténik a csoda.

A tizenéves lányok közül sokan hajlamosak arról fantáziálni, hogy egyszer szerelmesek lesznek egymásba kedvenc énekesükkel/színészükkel. Hát ennek a lánynak kivételesen tényleg bejött.