Adonis Rodriguez egy 21 éves dominikai férfi, aki Dominikán találkozott egy 24 éves, skóciai nővel, Heather McGillionnal: egy hotelben dolgoztak, a feladatuk a turisták szórakoztatása volt. Egy éve jártak már, amikor a nő terhes lett, és a terhesség vége felé közeledve komplikációk merültek fel, úgyhogy McGillion úgy döntött, inkább hazautazik Nagy-Britanniába, és ott szüli meg a babát, annak ellenére, hogy az apuka nem kapott vízumot, ezért neki Dominikán kellett maradnia.

A kicsi gond nélkül a világra jött, Diegónak nevezték el, azonban közvetlenül a szülés után McGillion kapott egy üzenetet a Facebookon egy barátjától egy fotóval. A fotón Adonis Rodriguez volt, amint éppen összeházasodik – egy másik nővel. Íme egy videó a fiatalemberről, amin éppen jegygyűrűjével büszkélkedik.

McGillion megdöbbenésében először nem ismerte fel a képeken látható menyasszonyt, de aztán leesett neki a tantusz. Juliának hívják az illetőt, egy 31 éves német turistáról van szó, aki abban a hotelben szállt meg egy évvel korábban, ahol McGillion és Rodriguez dolgozott. A német nő és az adonisz azóta is tartották a kapcsolatot Facebookon keresztül, amit McGillion érthető okoknál fogva nem helyeselt, de Rodriguez megnyugtatta, hogy nincs semmi közötte és a német nő között. Hát ezek szerint mégis volt.

McGillion egyébként azért nem ismerte fel azonnal vetélytársnőjét a menyasszonyi fotón, mert ez a bizonyos Julia eléggé megváltozott idő közben: lefogyott és sötétebbre festette a haját, McGillion szerint azért, mert a német nő rá akart hasonlítani. A frissen szült kismama azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy persze azonnal felhívta az apukát, amikor meglátta a fotókat, és a következő beszélgetés zajlott le köztük.

McGillion:

Miért van Julia menyasszonyi ruhában?

Rodriguez, egy kis szünet után:

Heather, annyira sajnálom.

A nő itt letette a kagylót, de a történetnek ennyivel nem lett vége, mert McGllion kis idő után visszautazott Dominikára. Édesanyja ugyanis ott lakik nyugdíjasként, és az egész sztori ellenére a kismama azt sem akarta, hogy Diego az apja nélkül nőjön fel.

Menet közben kiderült, hogy ez a bizonyos Julia egy év alatt kb. négyszer volt ott titokban Dominikán, hogy Rodriguezzel találkozzon. A német nő tudott arról, hogy McGillion terhes Rodrigueztől, mégis együtt tervezgették az esküvőt és végül meg is tartották, anélkül, hogy McGillionnak egy szót szóltak volna. A skót nő így foglalta össze a jelenlegi helyzetet:

Mindennek ellenére azt akarom, hogy Diegónak legyen édesapja, úgyhogy Adonis rendszeresen tartja vele a kapcsolatot, de nagyon nehéz a helyzet. Butának érzem magam, hogy megbíztam Adonisban, de azzal nyugtatom magam, hogy semmi intő jel nem volt, amiből észre vehettem volna.