View post on imgur.com

Az elmúlt napok egyik legnépszerűbb gifje volt az Imguron a fenti felvétel, amit egy leendő vőlegény indított be, hogy a lánykérést megörökítse, és amit a lelkes kutya állított le. Mármint maga a lánykérés feltehetőleg lezajlott így is, csak videó nincs róla. Nem baj, kasszíroztak viszont több, mint 12 ezer imgurpontot, tudja ön, hogy ez micsoda hatalmas tőke, aminek felhalmozásáért más júzerek hónapokig-évekig gürcölnek?! Nem tudja? Önnek van igaza. Viszont nem ezt az egy lánykérést mutatjuk, mert ha nem muszáj, háromig meg se szoktunk állni.

Samantha Henderson a tesója esküvőjére utazott Nagy-Britanniába a napokban. Egy parkban sétálgattak barátjával, akit Brendan Reissnak hívnak, amikor egyszer csak azt látták, hogy a Csillagok háborújából ismert robot, R2-D2 görög feléjük.

Samantha neve volt a robotra írva, aki innentől kezdve valószínűleg sejtette, hogy mi következik, hiszen nyilván jól tudja, hogy barátja mekkora Star Wars-rajongó. Igen: a robotból előkerült egy gyűrű, a srác feltette a nagy kérdést, a lány pedig igent mondott. Az erő legyen velük a lakodalomszervezés közben.

Na és hogy kér lányt az, aki nem a Csillagok háborúját szereti, hanem a futást? Megmutatja nekünk egy brit fiatalember, bizonyos Martin Rolfe. Ő fogta és kitalált egy speciális útvonalat egyik edzéséhez, amikor 8 mérföldet futott le (ez kb. 12 km). Rolfe egy olyan személy, aki futós appot használ a tréninghez, és valamiért a barátnőjét kérte meg, hogy töltse le az eredményt a számítógépre. Valamiért...

Természetesen azért, hogy a lány, bizonyos Fatima Turk is meglássa ezt a bizonyos útvonalat. Állítólag elsőre nem esett le neki, hogy mit kell nézni, de Rolfe készségesen rávezette... mintha betűk lennének! Természetesen a 12 km-es útvonallal azt írta a térképre, hogy „hozzám jössz feleségül?”, és persze itt is volt térdre ereszkedés és gyűrűadás és igentmondás.