Félig-meddig György levelére szeretnék reagálni”, írja a mai posztban sorra kerülő levél beküldője, Angelusz. Ennyi bevezetőből nem gondoltuk volna, de a története nagyrészt egy olyan időszak tapasztalatairól szól, amikor Angelusz rendszeresen járt prostituálthoz. Ahogy maga Angelusz sem, mi sem bátorítani szeretnénk senkit arra, hogy ilyet tegyen, viszont örülünk, hogy valaki ilyen komolyan és őszintén beszél erről a borzasztóan kényes témáról. Ha ön is hozzá tudna fűzni ezt-azt, kérjük, tegye! Írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére! Mint mindig, természetesen ezúttal is teljesen titokban tartjuk levélbeküldőink adatait.

Hogy a történetem elején kezdjem, tinédzser éveimben akadt egy-két kalandom, egyéjszakás kapcsolatban voltam először nővel. Nagyjából 20 évesen összejöttem egy nálam pár évvel fiatalabb lánnyal, aki csak húzta-halogatta, hogy ágyba bújjunk egymással, amit én elfogadtam.

Ám amikor ez már lassan két éve tartott, én pedig láttam, hogy igencsak kezd jóban lenni az egyik csoporttársával – bár már korábban is kacsingatott másfelé –, előbújt bennem a kisördög. A kapcsolatom döglődőben, viszont szeretnék lefeküdni egy lánnyal. A könnyebb utat választottam, meglátogattam egy kedves fiatal lányt, némi készpénzért. Aztán beszippantott ez a kör, hogy 2-3 havonta így látogattam meg lányokat. Sokan felhördülhetnek most, hogy rossz útra léptem. De.

Belül azzal nyugtattam magam, hogy ha vissza is éltem a helyzettel a lányokkal szemben, azért valamennyire jót is tettem velük. Ugyanis főleg 18-20 éves lányokat látogattam, akik nem régóta szerepeltek az étlapon, velem pedig azért jártak jól, mert egy figyelmes huszonpáréves emberrel lehettek, nem pedig egy 50 évessel. Azon kívül pedig, hogy így ténylegesen megvolt a barátnő feeling – mindig beszélgettem velük –, tapasztalatokat is szereztem. Hiszen évek óta nem voltam bevetésen, itt pedig tesztelhettem, fejleszthettem magam minden egyes alkalommal.

Így pedig mire beleszaladtam egy komoly kapcsolatba két évvel ezelőtt, már nem ügyetlenül álltam a lány előtt, hanem tudtam, mire vagyok képes a saját állóképességemet is tekintve.

Természetesen ezzel senkit sem szeretnék rábeszélni arra, hogy lányokkal szemben ilyen módon visszaélni jó dolog.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.