Szarkisz Karapetyán egy örmény származású milliárdos fia, 23 éves. Az apja, bizonyos Szamvel Karapetyán a Forbes listája szerint Oroszország 30 leggazdagabb embere közé tartozik. Fia menyasszonyát Szalome Kintszurasvilinek hívják, ő két évvel idősebb a vőlegénynél. Moszkvában házasodott össze az ifjú pár, és lagzijukon ott volt egy csomó orosz és örmény híresség, meg többek között Örményország elnöke is. Ja, és a Maroon 5 zenélt rezesbanda helyett.

Nemrég mutattunk egy hasonlóan extravagáns orosz esküvőt, hát nézzük, hogy Karapetyánéknak sikerült-e őket túlszárnyalni – segítségünkre van egy csomó fotó meg videó az Instagramról és a Youtube-ról, meg persze a Daily Mail összeállítása.

Kezdjük egy jópofa fotóval az ifjú párról, íme Szalome és Szarkisz.

A fenti kép egy fotósorozatból való, amit gigaméretre kinagyítottak, és ezzel dekorálták ki a lakodalom helyszínét. Meg egy pár kristálycsillárral, néhány tonnányinak kinéző virággal, meg ami még eszükbe jutott.

A photo posted by Diana* (@dianaign) on

Volt keleties néptánc, borzasztó látványos ruhákban...

A video posted by dian (@diatunian) on

A nyugatot pedig ugye a Maroon 5 képviselte egy szerényebb összegért. Ők úgy érezték, az imidzsükbe nem fér bele, hogy még ki is öltözzenek a luxusesküvő kedvéért, póló-farmerben léptek fel.

Itt egy videó arról, hogy a násznép hogyan élvezte ezt a fergeteges koncertet, ami olyan slágereket tartalmazott, mint a Moves Like Jagger.

A video posted by @shamilll on

A menyasszonyról ez az alábbi az egyik legtöbbször megosztott fotó – tekintve, hogy feketében van, ez nyilván nem magán a lagzin készült, bár lehet, hogy éppen oda tartott ebben a limunzinban.

A photo posted by @tanya_bant on

Magát a lakodalmat ugyanis a menyasszony ebben az Ellie Saab-ruhában csillogta-villogta végig (mármint amikor nem volt népviseletben).

A photo posted by @luxury.kavkaz on

Az esküvő helyszíne egy Szafisza nevű palota volt Moszkvában, és az egészet úgy rendezték be, mintha egy mesebeli (vagy LSD-tripbeli) erdő lenne. Feltétlenül indítsa el az alábbi videót, mert amit a kezdőképen lát, az még semmi.

A következő csodát akár karácsonyfának is nézhetnénk, de nem az, hanem esküvői torta. Kilenc emeletes volt. Más meg a McDonald'sben esküvőzik, hamburgerrel és hamburger alakú tortával.

A video posted by WB (@wedding_bridelux) on

Amit ön fent végignézett, az kb. kétmillió dollárba került a hírek szerint, ez több, mint félmilliárd forintnak felel meg. Ha ennyivel nem tudott betelni, ajánljuk a Sarkis_Salome hashtaget az Instagramon, mert még mindig folyamatosan töltenek fel emberek újabb és újabb képeket.