Legutóbb egy igen durva, gyermekpornó-gyűjteményről szóló sztori vetett majdnem árnyékot Michael Jackson legendás életművére, ám szerencsére a vádak hamisnak bizonyultak.

Nagy kár lett volna, ha az énekes dalai emiatt kínossá válnak, hiszen esküvőkön eddig is nagy divat volt - és most már nyilván az is marad - eljárni az esküvői táncot, erről tanúskodik az a több tucatnyi felvétel is, amit a Youtube-on találtunk. 

Közülük az egyiket most nagyon felkapták a közösségi oldalakon,  ami nem csoda, hiszen egy igazán csinos, jó mozgású férj okoz kellemes meglepetést frissen elvett feleségének. Egy kis időre még a DJ is beszáll a násztáncba. 

De vannak ezen kívül is gyöngyszemek: elég jól nyomja az a srác is, aki az előbbi videóban szereplő férj fekete bőrű kiadása. Hatalmas a beleélés, tisztán látszódik, hogy odáig van Michael Jacksonért. 

Ezen az esküvői mulatságon már két pár, és a feleség is csatlakozott a vőlegényhez. Természetesen itt is Jacko egyik száma adta meg a hangulatot. 

Akik csoportosan adják elő az esküvői táncot, azoknak egyértelműen a Thriller a megfelelő választás, és máris lehet zombiként riszálni. 

A menőbbek még Michael Jackson-imitátort is felfogadnak a jeles eseményre.