Nem szokott programajánló lenni a Randiblogban, de most szembejött a Facebookon egy olyasmi, ami van annyira eredeti, hogy már a puszta létezése is érdekes lehet önnek akkor is, ha végül mégse megy el az eseményre. Július 8-án, pénteken lesz, és az esemény neve az, hogy Szakíts a Vittulában. A Blaha Lujza térhez közeli helyszín méreteit ismerve valószínűleg eléggé tele lesz a hely, ha tényleg elmegy mind az 500 ember, aki eddig bejelentkezett. De azért csatlakozzon ön is bátran, íme, hogy mire lehet számítani!

Összetörték a szívedet? Vagy te törted össze valakiét? Egy nehéz szakításon vagy túl és legszívesebben a hold felé nézve ordítanád, hogy fáj? Be akarod verni az utolsó szöget a haldokló kapcsolatodba egy egyéjszakás kalanddal?

Senki nem kért meg minket, hogy ezt az eseményt promózzuk, de azért összeszedtük, hogy szerintünk mikor különösen indokolt szakítósbuliba menni.

  1. Ha ön szakítani szeretne, de nem tudja, hogy mondja el a kedvesének. Hát vigye el ebbe a buliba, aztán távozzon egyedül! Mi sem kényelmesebb, mi sem egyszerűbb! (A beharangozóban olvasható megcsalást kevésbé ajánljuk.)
  2. Aki nemrég szakított, az általában utál szórakozni járni, pedig érdemes ilyenkor kimozdulni. Hát frissen egyedül maradtaknak ennél jobb buli nincs, az ember kidühöngheti-kibúslakodhatja magát, feltehetőleg nem kell közben enyelgő párocskákat kerülgetnie, viszont az is lehet, hogy találkozik valakivel!
  3. És még egy dolog, amiért kecsegtetően hangzik egy olyan rendezvény, ahol egész éjjel csak szakításról szóló zene szól: mert már mindenhol csak a hurráoptimista-teisszépvagy-higgymagadban típusú dalok szólnak. Bizonyára jót tesz majd egy kis változatosság.