Emlékeznek arra a legénybúcsúra, amire egy bulizó kedvű legényen kívül senki nem tudott végülis elmenni, úgyhogy a srác egyedül partizta végig a hétvégét? A Buzzfeeden találtuk meg ezt az alábbi, zseniális Facebook-posztot, ami ugyanez a kategória, mint az egyedül legénybúcsúztató srác, csak még durvább. A Pakisztánban élő Huma Mobin ugyanis a saját görögországi nászútján maradt egyedül, de bánatában csinált egy csomó nagyon vicces fotót.

Ez az egész úgy lehetséges, hogy Mobin és férje, bizonyos Arsalaan Sever Butt két éves kapcsolat után hét hónappal ezelőtt házasodott össze. Egy nászúton már voltak, de második nászútnak be volt fizetve egy görögországi nyaralás is. Ez a kiruccanás a múlt hónapban lett volna, a férj szüleivel, de valamiért pont a férj nem kapott időben vízumot. Az első reakciójuk az volt, hogy akkor nem mennek, de végül mégis az utazás mellett döntöttek, tekintettel arra, hogy már minden ki volt fizetve, visszamondani viszont nem lehetett.

Úgyhogy Mobin az anyósa vállán sírt, amikor a nyaralás közben hiányzott neki a férje, plusz nagyon vicces képeket is csinált arról, mennyire rossz, hogy nincs kit öleljen a fotókon. Sőt, egyik nap a telefonját is beleejtette a tengerbe, szóval nagyon nem volt szerencséje ezzel a vakációval.

Legközelebb...! – mondanánk, dehát ez már így is a második nászútjuk lett volna, harmadikat ezek után már csak nem szerveznek.