A Tennesseeben élő 71 éves nagymama, Almeda Errell fia cukorbetegség szövődményeibe halt bele. Az asszony az ő temetésén ismerte meg az akkor 17 éves Gary Hardwicket, akivel a Mirror cikke szerint azonnal egymásba szerettek. A pár nem sokat tökölt, három hét múlva össze is házasodtak, és most telekürtölték a médiát a boldogságukkal és kissé bizarr sztorijukkal. 

Nem kerestem fiatal férfit, de Gary berobbant az életembe. Azonnal tudtam, hogy ő az, aki kell nekem

– mesélte az özvegyasszony, akinek már négy unokája is van. Férjét 2013-ban veszítette el, nem sokkal később pedig a fia is meghalt. Ekkor jött az életébe Gary Hardwick, aki egyébként már nyolcévesen felfedezte, hogy vonzódik az idősebb nőkhöz (akkoriban a tanárnőjéért volt odáig), később pedig egy 77 éves nővel volt kapcsolata. A férfit nagynénje kérte meg, hogy segítsen Almeda Errell legidősebb fia hamvasztásánál. 

Észrevettem ezt a szép mosolyú fiatalembert a szertartáson, és arra gondoltam, hogy wow, ez igen!  A templom másik végében állt, de folyamatosan csak őt néztem. Olyan volt, mint egy fénysugár az éjszakában. 

Az érzés állítólag kölcsönös volt, úgyhogy a kamasz színt vallott a nagynénjének, aki nem ellenezte a kapcsolatot. Sőt, ő volt az, akinek köszönhetően egy családi vacsorán ismét találkozott Almeda Errellt és Gary Hardwick.  A nagymama és a tinédzser órákat töltöttek beszélgetéssel, és aznap éjjel elcsattant az első csók is. 

Mondtam neki, hogy nézd, én 71 éves vagyok, te meg 17.  Nem vagyok túl öreg hozzád? Megszorította a kezem, elvigyorodott, és így válaszolt: a kor csak egy szám.

Az események innentől kezdve felgyorsultak, minden nap találkoztak, a srác pedig két héttel később megkérte nála 54 évvel idősebb barátnője kezét. Egy hétre rá össze is házasodtak, jelenleg pedig Almeda ötszobás házában élnek együtt az asszony egyik lányával és annak két unokájával, akik 16 és 21 évesek. 

Gery Hardwick azóta már betöltötte a 18-at, szexuális együttlétüket pedig úgy írta le, hogy minden elképzelését felülmúlta

Az egyetlen dolog, amit megtanultam, hogy ha igazán szeretsz valakit, akkor nem számít, ki mit gondol.