Egy esküvőn vagy lakodalomban általában mindent filmez mindenki, úgyhogy ha valami katasztrofálisan rosszul sül el, arról is biztosan van felvétel. Rengeteg ilyen fotót/videót posztoltunk már, és most egy olyan összeállítást készítettünk, aminek a főszereplői gyerekek. Némelyiket talán látta már, mindegyik felejthetetlen!

1. Fikázó kislány

Kezdjük mondjuk az alábbi fotóval.

My friend’s daughter just dropped the best wedding photobomb I’ve seen in a while.

Ezt, a Redditen/Imguron megosztott és persze rögtön a legnépszerűbbek közé bekerült kép simán pályázhat a szezon eddigi legviccesebb esküvői fotójának járó díjra, az egyik koszorúslányka ugyanis pont akkor túrt bele az orrába, amikor a fotós exponált.

2. Ruhába ugró kisfiú

Ez a fenti kissrác egy ír esküvőn a jelek szerint minden előzmény nélkül egyszer csak fogta magát és betámadta a menyasszonyi ruhát. Fene a jó dolgát.

3. Sziromszóró vs gyűrűhozó

Sok helyen szokás, hogy a gyűrűt egy kisfiú hozza ki egy fehér párnán az oltárhoz, előtte pedig egy kislány vonul egy kosárkával, amiből virágszirmokat szór. Úgy látszik, ezt a koreográfiát a fenti kisfiúnak nem sikerült jól elmagyarázni, ő ugyanis először megpróbálta összeszedni a szirmokat, aztán meg amikor a kislány megmakacsolta magát, és szórt tovább, elszaladt az anyukájáért.

4. Fürdeni induló kislány

A fenti, egészen friss jelenetben a menyasszony és a vőlegény pont a házasságkötési fogadalmat mondja, amikor az egyik koszorúslány úgy dönt, hogy ő akkor most megy fürdeni, ha már egyszer vízparton vannak. Ruhástul. Anyukája persze szalad utána, amitől még viccesebb a videó, további fotókat a Daily Mailnél nézhet meg.

5. Grace Van Custem

A műfaj legnagyobb sztárja viszont kétségtelenül továbbra is Grace Van Cutsem, aki évek távlatából is emlékezetes: ő volt az, aki olyan cukin/viccesen fintorgott Vilmos herceg és Katalin hercegnő csókolózós esküvői fotóin.