Üdv, sokáig gondolkoztam azon, hogy veletek is megosszam azt a tragikus élményt, amiben az elmúlt hónapokban részem volt, de arra a döntésre jutottam, hogy megteszem” – Bennó álnévvel közöljük most az alábbi levelet, amiben egy fiatal srác első szerelméről ír. A bevezető bekezdésekben arról mesél, hogyan alakult ki a kapcsolat, de aztán azt is elmondja, hogyan és miért lett vége, és Bennó kérdései pontosan ehhez, a szakításhoz kapcsolódnak, néhány dolgot ugyanis nem ért.

Nem tudjuk, vár-e valóban választ ezekre a kérdésekre, mindenesetre ha ön tudna valamit mondani ilyen helyzetre, kérjük, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére! De természetesen saját történetét is szívesen meghallgatjuk, meséljen ön is!

A történet 14 éves koromban kezdődött, amikor éppen befejezni készültünk a 8. osztályt és volt egy csodaszép lány az osztályban, akit nagyon kedveltem és ugyanezt viszonozta ő is nekem. Végül oda jutottunk, hogy összejöttünk, ilyen nagyon fiatalon és minden nagyon jó volt köztünk. Csodálatos nyarat töltöttünk együtt, megismerkedtünk egymás szüleivel és minden úgy alakult, ahogyan egy tökéletes kapcsolat menni szokott.

Most ugrunk kicsit az időben, a középiskola végére. Ekkor már 5 éve voltunk együtt és végre eljutottunk oda, hogy együtt eltudtunk menni egyetemre. Talán itt kezdődött a probléma. A kezdés se volt zökkenőmentes, külön kollégiumba kerültünk, de ezt sikerült egy hónapon belül áthidalnunk, majd pedig újabb problémák vetették fel magukat. Végül sikerült egy szobába költöznünk, és mondhatni úgy éltünk, mint a házasok.

Aztán sajnos megjelent a színen egy másik fiú, aki elkezdett neki udvarolni és ő pedig ezeket jó szívvel fogadta, sajnos viszont itt az én hibám is közrejátszott, mivel fontosabbak voltak nekem a saját eredményeim, mint az, hogy csapatként hogyan állunk. Mindez addig fajult, hogy sikerült magam mellől elmarnom, és ő összejött ezzel a fiúval.

Most pedig itt tartunk, én elvesztettem azt a lányt, akit mindennél jobban szerettem és hiába vagyok még csak 21 éves, tudom jól, hogy nála jobb sohase jön már. Próbálom elengedni és sok ember adott már tanácsot, volt aki azt mondta, hogy nem lett volna a legjobb, ha ilyen hamar megállapodok egy ember mellett, de én mégis kész voltam erre, mert ez a lány tényleg csodálatos. Még azok után is tudom szeretni, hogy ezt tette velem. Nem tudom, hogy hogyan kellene továbbmenni, de talán egy nap majd sikerül.

Mindössze csak arra keresem a választ, hogy ha tudta, hogy baj van, akkor miért nem szólt és miért nem próbált meg beszélni velem erről? Miért másnak mondta el ezt? Legyen ez úgymond tanulság mindenkinek, hogy ha szeretünk valakit tiszta szívünkből, akkor vigyázzunk rá és ne féljünk az őszinte beszélgetéstől, mert lehet, hogy rosszul érinti a fogadó félt, de viszont minden újra visszatérhet a jó irányba.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.