Jeni Stepien édesapját még 2006-ban gyilkolták meg egy rablótámadásban. A férfi szervdonor volt, így halála után több életet is megmentett, többek között a New Jersey-i Arthur Thomasét, aki a szívét kapta meg. A lány az esküvője előtt levelet írt a nyugalmazott nevelési tanácsadónak, és azzal a kéréssel állt elő, hogy vegyen részt a szertartáson, nem is akármilyen módon - írta a CBS Pittsburgh.

Tom, én vagyok annak a férfinak a lánya, akitől a szívedet kaptad. Férjhez fogok menni augusztus 6-án. Megtennéd, hogy az oltár elé kísérsz?"  

Arthur Thomas természetesen igent mondott, és feleségével együtt utazott Pittsburghbe, hogy eleget tegyen a fiatal tanárnő nem mindennapi kívánságának. Azt is megengedte, hogy mielőtt Jeni Stepien kezét átadja leendő férjének az oltárnál, a lány megérinthesse a mellkasát, hogy érezze a szívverését.  

"Ha csak megölelem, már úgy érzem, mintha újra az apám mellett lehetnék, ami ezen a napon tökéletes volt. Ez volt az, amire szükségem volt"

- idézte a lap a menyasszonyt, aki a hírek szerint a jövőben is szeretné tartani a kapcsolatot azzal a férfival, akinek mellkasában elhunyt édesapjának szíve dobog.