Megint egy szép és romantikus lánykérésről kaptunk hírt egy olvasónktól. Krisztina az alábbi levelet küldte be a Randiblognak, de az eseményről riportot is készített a helyi televízió, szóval profi videó és interjú is van ehhez a ravaszul jópofa sztorihoz. Sok boldogságot kívánunk!

Különös lánykérésem augusztus 21-én történt, nem is olyan régen, amikor a Párommal, aki azóta már a Vőlegényem és az unokatestvérével csónakázni mentünk a Nyíregyházi Sóstói-tóhoz! Nekem igazából nem sok kedvem volt csónakázni, de a fiúk addig győzködtek, hogy végül csak beszálltam! Alighogy elindultunk, egy tavirózsát láttunk meg a víz felszínén úszni, majd közelebb mentünk! Én még ekkor sem sejtettem semmit, de aztán megláttam egy búvárt a csónakunk alatt, mire én kétségbe estem, hogy ráálltunk szegényre, mire észrevettem, hogy nem csak hogy feljött a víz felszínére, de a kezében tartott egy kincsesládikót!

Akkor már rájöttem mindenre és örömömben sírva fakadtam, azt sem tudtam hol vagyok! Szerencsére a közreműködő személyek segítségével minderről képek és videó is készült! Örömmel töltött el, hogy ennyien ügyeskedtek abban, hogy minden tökéletesen sikerüljön és hogy a családom képes volt nem kis időt a bokrot között bujkálva tölteni, csak hogy átélhessék velem ezt a pillanatot, úgy hogy én ne sejthessek semmit!

Ez lenne az én tökéletes lánykérésem, amihez cikket és videót is mellékeltem!

A cikk ide kattintva olvasható, a videót alább lehet megnézni.