A brit Adrian Linham története még tavaly söpört végig a világsajtón, amikor is kiderült, hogy a férfi példátlanul pofátlan módon vágja át a belészerelmesedett nőket. 

Akkori (második) felesége, Liz mellett párhuzamosan volt egy másik felesége is három évig, ráadásul ezt a harmadikat, Hayley-t ugyanazon a mexikói tengerparton vette el, mint ahol korábban a másik nővel nászúton voltak.

De ennél jóval bizarrabb húzásai is voltak a férfinak: 
  • Ugyanazt a tanút kérte fel a harmadik esküvőjén is, mint akit a másodiknál. Természetesen a tanúnak fogalma sem volt arról, hogy a két esküvő között nem volt válás.
  • Hogy a második feleségével lehessen hosszabb ideig, azt hazudta a harmadik nejének, hogy meghalt az édesanyja, és el kell utaznia a temetését intézni. 
  • Lizzel közösen festették ki Hayley két lakását is azzal az indokkal, hogy Linham egyik kedves ismerősének tesznek szívességet. Liz így sokáig abban a hitben élt, hogy Hayley egy pszichológus felesége. Igazából azonban a saját férje másik felesége volt.

A férfit végül a saját anyja buktatta le véletlenül, aki írt Liznek, hogy mennyire sajnálja, hogy véget ért a kapcsolatuk a fiával. Az asszony ekkor egyből nyomozni kezdett, és elképesztő módon még a harmadik esküvőről készült fotókat is megtalálta a Facebookon.

Linham még a nyilvánvaló bizonyíték ellenére is állította, hogy nem csalta meg Lizt, de a bíróságot nem tudta meggyőzni ártatlanságáról, börtönbe került bigámia miatt. 

A sztorinak viszont nem lett itt vége: ahogyan erről a Daily Mail is beszámolt, Hayley mindent megbocsátott a férjének, és hűségesen várta őt, míg szabadul. Sok hála viszont nem volt érte, rövid időn belül kiderült, hogy Linham mellette is összeszedett egy új nőt.

A harmadik feleségnél ekkor már betelt végre a pohár, és szakított a férfival, aki akkorra súlyos depresszióban szenvedett a börtönben élt terrorizálások miatt, végül egy farmon felakasztotta magát.