Lánykéréskor a többség a cukiságra meg a meghatásra megy rá. Nem úgy az ausztrál Billy Corbet, bár lehet, hogy ő is valaki cukit akart ezzel az akcióval, csak neki mások a fogalmai erről a kategóriáról. A fiatalemberről annyit tudunk, hogy állatgondozó New South Walesben egy állatkertben, és úgy gondolta, kedvenc gondozottját is ki kell csalogatni a vízből a nagy pillanathoz, amikor megkéri barátnője kezét.

Íme a teljes fotó:

Ezt a négy és fél méteres krokodilt Elvisnek hívják, a szerencsés hölgyet pedig úgy, Siobhan Oxley. Többek között már csak azért is mondhatjuk őt szerencsésnek, merthogy semmi baja nem lett attól még, hogy egy ilyen ragadózóval összezárva kérték meg  a kezét, de persze csak bizalom kérdése az egész.

Billy Corbet ugyanis már tíz éve foglalkozik a hüllőkkel ebben az állatkertben, és konkrétan Elvist naponta gondozza, szóval ha ő azt mondja, hogy biztonságos bemenni a krokodil mellé romantikázni, akkor biztos az.

Más kérdés, hogy azért biztos sokan vannak, akik még úgy se vállalnának be egy ilyen lánykérést, ha a vőlegényük garantálja, hogy a vadállat csak békésen szemléli majd az eseményeket. De azt pár méter távolságból, és nem egy kerítés túloldaláról.