Gedeon levelére szeretnek reagálni, 4 év ausztrál randitapasztalattal, csak épp lányként” – írja a Randiblog e-mailcímére valaki, akinek a Renáta álnév jutott. Gedeon arról mesélt nekünk korábban, hogy kb. fél éve érkezett meg Ausztráliába, de már most visszasírja a magyar lányokat, a tapasztalatai ugyanis egészen hajmeresztőek az ottani csajokról.

Nagyon érdekes azt olvasni ezek után, hogy Renáta hogyan látja a másik oldalt, milyennek találja az ausztrál férfiakat magyar szemmel, és amint azt a címnek választott idézetből sejteni lehet, az ő véleménye sem túl pozitív. Ön is randizott már külföldön? Mik az ön tapasztalatai? Tudna esetleg valami tanácsot adni Renátának a külföldi társkereséssel kapcsolatban? Ha elolvasta a levelet, írjon nekünk ön is!

27 éves vagyok, most már ausztrál diplomával rendelkezem, jó munkám van és vannak elképzelésem és céljaim a jövőre. Bár külföldi vagyok (ami szerintem sokszor negatív tud lenni), sosem éreztem hátrányt ismerkedés szempontjából. Szinte az összes társkereső appot kipróbáltam itt, mivel azt érzem, hogy itt az emberek kevésbé nyitottak új emberek megismerésére a mindennapokban, illetve munka és suli mellett nincs is nagyon időm kimozdulni.

A tinderes tapasztalataim nekem is eléggé negatívak, itt nem társkeresésre használják, csak kalandot és szexet keresnek, kiélik a vágyaikat a Tinderen. Más társkeresők egy fokkal jobbak (pl. Zoosk, POF, rsvp, Badoo, Oasis), de nekem is inkább csak rossz tapasztalatom van. Sajnos életem legtöbb hazugságát hallottam a 4 év alatt, illetve sosem csapott be ennyi férfi, amíg Magyarországon éltem. Az ausztrál férfiak éretlenek, élj a mának szemlélettel élnek, nem családcentrikusak, és mivel tudják, hogy könnyen meg lehet kapni az itteni lányokat, ha te nem vagy kapható, lépnek is tovább, vagy azt mondják, amit hallani akarsz, amíg be nem bújsz az ágyukba, majd szó szerint eltűnnek. Nem becsülik a lányokat, néha tárgynak veszik őket, használják őket, majd kidobják, erről a nők is tehetnek, mert hagyják magukat.

Én inkább külföldi, más nációkkal ismerkedek szívesebben, több a tisztelet és a kultúra is. Főként európaiakkal, dél-amerikaiakkal.

Gedeonnak az javaslom, hogy hagyja az ausztrál lányokat és persze a Tindert, ha normális kapcsolatot akar. Illetve Facebookon vannak Sydney-i magyar csoportok, ahol lehet ismerkedni.

Remélem, kikerül az üzenetem, illetve engem is el tudnak látni tanácsokkal, hogy hogyan kezeljem a pasikat, illetve hogyan ismerkedjek.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!