A szerelmi bánatnak, a szakítás feldolgozásának több fázisa is van, de  én most csak arra voltam kíváncsi, hogy egyesek hogyan viselkednek a kapcsolat végének napján, közvetlenül az elválás után. 10 internetes társkeresőt (nőket és férfiakat vegyesen) kérdeztem erről, és igazán érdekes válaszokat kaptam. 

  1. Mivel általában én voltam az, aki a másikkal szakított, annyira nem viselt meg a dolog, sőt, inkább megkönnyebbültem és felszabadultam. Szóval javarészt bulizni mentem, újra ismerkedtem, akár be is pasiztam még aznap este. 
  2. Felváltva hol bőgtem, hol pedig a barátnőimnek panaszkodtam egész este. De inkább egyszerre a kettőt. 
  3. Egész nap terveket szőttem, hogyan fogom visszaszerezni. 
  4. Mivel munkatársak voltunk, minden gondolkozás nélkül, még azon a napon felmondtam a munkahelyemen. Utána persze nagyon megbántam ezt a lépést, de abban a pillanatban elviselhetetlennek tűnt, hogy továbbra is napi nyolc órán keresztül kelljen néznem az irodában.
  5. Minden alkalommal irtózatosan berúgtam, hol a szomorúságtól, hol meg a boldogságtól, hogy vége van. 
  6. Felhívtam az expasim anyját, és elbőgtem neki, hogy milyen szemét fia van. 
  7. Egész éjjel sírtam és a Facebookon nyomoztam, megnéztem az összes lányismerősét, és találgattam, melyik lehet az, aki miatt elhagyott. 
  8. Folyamatosan SMS-eztem neki, könyörögtem, megalázkodtam. Még öngyilkossággal is fenyegettem. 
  9.  Elmentem egy szórakozóhelyre, felszedtem egy csajt, aztán a közösségi oldalra posztoltam képeket arról, hogy milyen jól érezzük magunkat és szarok az egész szakításba. Ez persze nem így volt, de sokkal jobban éreztem magam tőle. 
  10. Napokig gépeztem, amit az excsajom mellett nem tudtam megtenni, mert gyűlölte, ha játszom

Ön mit csinált a szakítás napján?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!