Egy korábbi posztunkban arról volt szó, hogy kinek milyen volt élete legjobban sikerült randija. Amilyen sokszor szoktunk leveleket kapni rémálomra emlékeztető randikról, ahhoz képest kicsit aggasztó, hogy erre a posztra viszont mindössze egyetlen, rövid válasz érkezett, az alábbi, Ádámtól.

Biztató azonban, hogy Ádám sztorija viszont annyira jó, hogy már attól szebbnek tűnik az egész világ, hogy tudja az ember, hogy ez egyszer valahol, valakivel megtörtént. Szükségünk van romantikára és szép történetekre, ha önnek is van ilyenje, kérjük, írja meg nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Reggeli utáni első randi után este vacsorázni menni nem akart, de egy általam főzött (és sokszor megénekelt) csirkepörkölt elfogyasztásában benne volt, de se nála, se nálam, mert aztán még a végén szex lesz belőle... Hát jó, gondoltam magamban...

A furgonba bepakoltam asztalt, széket, terítőt, tányért, evőeszközt, kristálypoharat, gyertyát, fonott kosárban bort, a kaja frissen melegítve (saját fügekrémleves még elé), pléd ha fázna, ősz elején voltunk már, szóval fullszerviz. A Ferenciek terénél dolgozott, ott vettem fel, aztán irány a rakpart, a Szabadság híd után kicsivel leparkoltam, a korlát mögé kipakoltam, megterítettem és ott vacsoráztunk gyönyörű panorámával.

Az éppen ott horgonyzó szállodahajón pedig kb. 15 fős nézőseregünk lett, akik még egy tányér kaját is küldtek, elegáns pincér hozta ki és jó étvágyat kívánt hozzá, a hajóról meg kaptunk egy tapsot (nem beszélve az ott sétálók mosolyairól). A kapcsolatból aztán nem lett semmi...

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!