Egy menyasszony álomnapja rémálommá változott, amikor a szálloda halljában a tető a násznépre zuhant, az elővacsora közben írja a Metro. Sarah Wenham ezért kénytelen volt egy csúnya sebbel az arcán oltárhoz vonulni.

A nő és férje évekig spóroltak, hogy megvalósíthassák álomesküvőjüket Kubában, amire több, mint 25 ezer fontot (majdnem 9 millió forint) fizettek ki. A Sol Rio de Luna y Mares Hotel tetőszerkezete viszont hirtelen összecsuklott és rájuk szakadt. A násznépből többen is a törmelék alatt ragadtak, és megsérültek.

Éppen a hotel személyzetével akartunk találkozni a hallban, hogy megbeszéljük a részleteket a másnapi ceremóniával kapcsolatban, amikor John a hotel mennyezetére mutatott, ami mozogni kezdett. Ezt hangos csattanás követte, majd az egész ránk zuhant, csapába ejtve ezzel minket. A törmelék egyenesen a földre taszított mindenkit. Annyira nehéz volt, hogy nem tudtam megmozdulni, és természetesen szörnyen meg voltam rémülve, mert nem tudtam a lányaimért rohanni, akiknek a sikolyát hallottam valahol a törmelék alól. Láttam, ahogy vér kezdett folyni a fejemből, abban a pillanatban azt hittem, meg fogok halni

- mesélte Sarah Wenham a lapnak. Férje vette először észre, hogy mozog a tető, elkiáltotta magát, hogy az asszony és a 9 éves lányuk rohanjon el. A 20 hónapos Penny viszont védtelen maradt, így az apa rávetette magát, megvédve a kislányt a ráhulló törmeléktől. A férfi két bordája eltört, a lépe megsérült, és néhány súlyosabb zúzódást is beszerzett. A nőnek a szeme és a feje sérült, a sebet tíz öltéssel kellett bevarrni, a nyomát valószínűleg örökre őrizni fogja. A parti többi résztvevője is komoly sérüléseket szenvedett, beleértve fej, gerincsérüléseket, lábtöréseket. Az egyik vendég sebének ellátása tizenkilenc öltést igényelt, végig az egész fejtetőjén.

Ez azonban még messze nem jelentette a pár szerencsétlenségeinek végét. A tetőszakadás előtt szobájukat elöntötte a víz, az összes ruhájuk, a gyerekek játékai és az esküvői ajándékok is tönkrementek. Később többen is hasmenéses betegséggel küszködtek, és kiderült, szalmonellát kaptak. A házaspár felfogadott egy ügyvédet, hogy tegye meg a megfelelő jogi lépéseket az utazásszervező ellen, aminek szóvivője így nyilatkozott:

Nyilvánvalóan ez teljességgel elfogadhatatlan, szoros kapcsolatban állunk a hotellal, hogy megértsük, hogyan történhetett. Nagyon sajnálom és csalódott vagyok, hogy ez történt egy ilyen csodálatos, és örömteli eseményen. Mindent megteszünk, hogy támogassuk a Wenham családot és a többi balesetben érintetett. Az ügyet pedig továbbra is helyén kezeljük, és nagyon komolyan vesszük.