A New Yorkban élő Ash Fox igazi piaci rést tömött be különleges szolgáltatásával: eljegyzéseket szervez. A fiatal nő eddig több mint ezer eljegyzést hozott össze, és állítása szerint ügyfeleinek még egyszer sem mondtak nemet.

Foxra mindent rá lehet bízni, kitalálja a lánykérés módját, helyszínét, felkészíti a férfiakat (vagy éppen nőket), és még fotót is készít titokban az eseményről, amit később az Instagramon tesz közzé.  Munkájáról az Elite Daily készített egy rövid portréfilmet, amiben bemutatják, hogyan telik egy napja, vagyis hogyan folyik egy-egy ilyen alkalom lebonyolítása. 

Számomra, mint romantikus alkat, ez tényleg egy álommeló, hiszen ott lehetek az ügyfeleim életének talán legboldogabb pillanatánál. Jó érzés megosztani velük ezt az örömöt

- fogalmazott Fox, akinek honlapjáról kiderül, az első eljegyzési fotózásán jött rá, mennyire fontos a szerelmesek számára, hogy ezek a pillanatok örökre megmaradjanak, és meg tudják mutatni a családnak. Teljesen egyedül dolgozik, hetente három eljegyzést vállal. Ügyfelei már nem csak Amerikából kerülnek ki, hanem a világ minden tájáról olyanok, akik New York-ban szeretnék eljegyezni kedvesüket. Legfiatalabb kliense 18 éves volt, de segített már a 85 éves korosztálynak is.  

Ön kérné egy eljegyzésszervező segítségét?