A Reddit egyik felhasználója osztotta meg azt a nagyon tanulságos sztorit, amiből kiderül, mennyire veszélyes első randin poénkodni. Az Immortalsnail néven futó férfi a Tinderen szervezett le magának egy találkozót, ami annyira jól indult, hogy mikor a partnerének már tovább kellett volna mennie a barátnőivel iszogatni, nem akartak elválni, így a lány magával vitte a pasit is. A dolgok pedig itt romlottak el.

A csajok arról kérdezték őket, hol találkoztak, mire a lány elmondta, hogy a társkeresőn és hozzátette, nagyon örül, hogy egy ilyen rendes fickót talált, aki biztos, hogy nem sorozatgyilkos.

Na, a srácnak ezen a ponton kellett volna csak kedvesen bazsalyogni, ám ehelyett bedobta ezt a poént:

Nagyon köszi, hogy normálisnak tartasz, de igazából sorozatgyilkos vagyok, a holttesteket egy farmon ásom el.

Bár az első reakció a lány részéről a nevetés volt, pár perccel később hosszú időre eltűnt a vécében. Mikor kijött, egy csapat rendőr érkezett a bárba, akik azzal kezdték, hogy felszólították a srácot, hogy tegye mindkét kezét az asztalra, ahol látják. Randipartnere pedig azonosította a zsaruknak, mint sorozatgyilkost. A férfi nem sokkal később már rács mögött volt, ahol órákon keresztül tartott a kihallgatása, annak ellenére, hogy többször elmondta, az egész sorozatgyilkososdi csak egy rossz poén volt.

A beszámoló szerint, végül nagyjából hat óra után kiengedték azzal a jó tanáccsal, hogy talán máskor ne viccelődjön ilyesmivel, főleg ne idegeneknek.

És, hogy mi a tanulság?

„A sorozatgyilkosság nem vicc és nem tudom, milyen lesz a második randi, mindenesetre nem nekem kellett kifizetnem a fogyasztásomat″

- zárta posztját a börtönt is megjárt férfi.