Én is már régebbtől olvasom a Randiblogot a Velveten. Ha netán valakinek lenne valami jó ötlete és tudna segíteni” – így kezdődik az alább olvasható levél, amit egy Dénes álnevű olvasónktól kaptunk. Dénes azért kér segítséget, mert úgy érzi, nincs elég önbizalma, ha a nőkről, vagy úgy általában más emberekről van szó, és ami miatt különösen érdekes a levele, az az, hogy meg is írja azt a gyerekkori élményét, ami szerinte ezt az egészet okozta.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Vajon hogy lehet egy ilyesmin túllépni ennyi idő elteltével? A problémát egy levéllel megoldani bizonyára nem lehet, de egy-egy jó tanács vagy ötlet vagy saját hasonló tapasztalat jól jöhet Dénesnek, ha ön tudna mit mondani. Szóval kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

A legnagyobb gondom az, hogy már több, mint 35 éves vagyok és még nem voltam nővel, és még nem is csókolóztam. Pedig fiatal koromban minden olyan szépen kezdődött, a csajoknak bejöttem, nem voltam szégyenlős.

Aztán meg egy nap az iskolában a tanító jól megszaggatta a hajam, két hét múlva meg kihullott a fél fejemen a hajam. És ekkor kezdődött el a pokol. Csúfoltak állandóan, hogy kopasz vagyok, a többit nem is írom le. Akkoriban még nem volt divat a kopasz fej. Három évbe tellett, amíg újból kinőtt a hajam, de már mindegy volt. Idegileg már végem volt, se haverok, se buli, magamba zárkóztam és még most is tart.

Munkát is olyat kerestem, ahol kevés ember dolgozott, úgyhogy nem kellett nagyon barátkozni se, mert idősebb emberek voltak, csajok meg nem dolgoztak ott. Most meg már az a baj, hogy leépítés volt a cégnél, és 15 év után elengedtek. Most meg már minden bajom van, a környéken kevés a munkalehetőség, és munkát kell keresni, és itt kezd érdekes lenni, mi lesz… Mert ha csajokkal kell beszélnem, elég lámpalázas vagyok. Nincsenek haverjaim egyáltalán, úgyhogy rengeteget gondolkozok, hogy mi lenne a legjobb…

Azt ajánlom mindenkinek, aki még fiatal, ne csessze el az életét, bulizzon, szexeljen, amíg csak lehet. Ennyi.

Ezt még nem mondtam el senkinek.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!