Miután a nők jól kihőbörögték magukat azon, milyen durva hazugságokkal verték át őket a férfiak, jöjjön a másik oldal! Most a férfi olvasóink számoltak be arról, milyen – olykor szürreális – dolgokkal etették őket barátnőik a kapcsolatban. 

  1. „Volt egy csajom, kétgyerekes anyuka volt, de a fullos fajtából. Ezt tudta is magáról, nem is kellettem neki sokáig, mert bárki mást megszerezhetett magának, akit csak akart. A kapcsolatunkat viszont nem úgy zárta le, hogy leült velem és elmondta, hogy ennyi volt, hanem egyre többször mondta le a randikat, elérhetetlenné vált, stb. Amikor rákérdeztem, hogy mi a baja, még akkor is ködösített, később pedig azzal próbált bekajáltatni, hogy rákos, és nem várhatja el tőlem, hogy végignézzem, ahogy meghal mellettem. Igen, ez volt a szakítós dumája, amiről persze sütött, hogy hazugság, de nem volt értelme vitatkozni vele. A csaj természetesen azóta is él és virul, soha nem volt kórházban, nem is lesz – amit nem is kívánok neki, ne tapasztalja meg, milyen valóban betegnek lenni.
  2. Társkeresőn ismertem meg egy lányt, akivel utána pár hónapig jártunk is, vagy valami olyasmi. Állítólag állatorvos volt, de ez már az elején gyanús volt, mert hogy finoman fogalmazzak, nem volt olyan agyi szinten. Többek között ezért is lett vége a dolognak, és utána egy véletlenszerűen megismert közös ismerőstől tudtam meg, hogy az állatokhoz annyi köze van, hogy egy menhelyen etet és simogat macskákat.
  3. Nagyon jól nézett ki, nagyon jó volt az ágyban, odáig voltam érte. Már a szüleimnek is bemutattam, amikor kiderült, hogy hónapokkal korábban, egy olasz munkaút nem arról szólt, hogy pincérkedett egy étteremben, hanem prostiként dolgozott. Állítólag korábban is ezzel foglalkozott alkalmanként, amikor lehetősége volt kimenni, és miután megismert engem, szerette volna lezárni, de azért még bevállalt egy utat. Egy mobiltelefont kaptam abból a pénzből, amit más pasik fizettek neki a szolgáltatásaiért.
  4. Egyik volt barátnőm elutazott egy hétre Bécsbe a barátnőivel. Vagyis azt mondta, hogy a barátnőivel. Valójában viszont egy faszihoz ment, akit pár hete ismert meg egy társkeresőn. Sajnos egyik kolléganőjét elfelejtette beavatni a tervbe, és a lány posztolt egy képet a Facebookra. És hát nem Bécsből, hanem a X. kerületből...
  5. Azt hazudta, hogy ő George Clooney eltitkolt lánya, és hogy az anyja akkor esett teherbe vele, amikor Amerikában járt. Egyébként állami gondozott volt, de erre is volt magyarázata: Clooney egy szemét alak, nem akarta felvállani, ezért kényszerült az anyja őt intézetbe adni.”

Önnek is van hasonló története?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!