A Buzzfeeden találtuk meg az alábbi tweetet egy cikkben, gondoltuk, hátha érdekes lesz a Randiblog olvasóinak is.

Természetesen mindkét képen ugyanaz a pár látható, pont 25 éve vannak ők együtt, és az első kép 1993-ban készült, a második pedig friss. A kép ironizáló feliratát úgy is magyaríthatjuk, hogy

ez csak átmeneti.

De persze az egészben az a vicc, hogy egy negyed évszázad óta tartó kapcsolat minden, csak nem ideiglenes, hiába mondták nyilván ezt a két srácnak annak idején, amikor összejöttek.

Nick Cardello 54 éves, férjét Kurt Englishnek hívják, ő pedig 52. 1992-ben találkoztak, amikor persze a házasságkötés egy baromi távolinak tűnő álom volt még. 1993-ban együtt voltak a washingtoni pride-on, ott készült róluk ez az arcrapuszis kép a háttérben a szivárványos zászlóval.

Idén, kapcsolatuk 25. évfordulóján úgy gondolták, elmennek megint a washingtoni pride-ra, és megcsinálják ugyanezt a fotót még egyszer. Aztán a kettőt egymás mellé tették, és feltették az internetre. És sokkal hangosabb volt a visszhang, mint gondolták volna.

Cardello azt nyilatkozta, hogy számukra semmi különös nincs az egészben, mert vannak velük egykorú barátaik, akik hasonlóan régóta élnek kapcsolatban. De a most fiataloknak, mint kiderült, sokkal többet jelent egy ilyen kép, hiszen nincs előttük túl sok példa arra, hogy egy pár akkor is megöregedhet szépen és szeretetben és együtt, ha két férfiról vagy két nőről van szó. Ezt mondta:

Azoknak, akik még csak most tanulják, hogy mit jelent szeretni valakit, nekik ez egy bátorítás.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
24 év után újra megcsinálták ugyanazt a fotót

Nem sok ilyen példát látnak maguk előtt a mostani fiatalok, ezért ez az amerikai pár bevállalta és feltette a két képet a netre.

943 · Jun 29, 2017 10:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments