A Redditen van egy aloldal, ahol azt gyűjtik a júzerek, hogy kinek mi volt a legpiszlicsárébb dolog, ami miatt megszakított egy kezdődő kapcsolatot rögtön az első randi után. Nagyon jól tudjuk, hogy első randik gyakran sikerülnek katasztrofálisan rosszul, ilyenkor kézenfekvő, hogy a két fél hallani sem akar többet egymásról. Most nem az ilyen randikról lesz szó (de persze ettől még ha önnek van ilyen sztorija, kérjük, írja meg nekünk e-mailben rögvest, kíváncsiak vagyunk rá!)

Mert előfordul az is, hogy a randi úgy egyébként egész jól megy, de van a másikban valami, ami annyira taszítja az embert, hogy nem hajlandó egy második esélyt adni az illetőnek. Mi a legkicsinyesebb ilyen apróság, amin valaki első randi közben fenn tudott akadni? Hát alább nézzük a 10 legextrább példát a redditezők gyűjtéséből. Az első öt arról szól, hogy fiúk mit követtek el, ami miatt a lány nem volt többet hajlandó szóba állni velük, a második öt fordított, itt a lányok bűneit soroljuk.

  1. A srác eljött értem kocsival, és keménykalap volt rajta meg batikolt ing.
  2. Online találkoztunk, és miután cseteltünk össze-vissza egy ideig, elhatároztuk, hogy találkozunk. A srácnak sokkal magasabb hangja volt, mint gondoltam volna, amire egyáltalán nem számítottam. Ezt nem tudtam feldolgozni, második randi nem volt.
  3. Megkérdezte, hogy kérek-e üdítőt a hotdogostól. Mondtam, hogy igen, erre a srác azt mondta, hogy akkor hozzak neki is.
  4. Nagyon izgultam, mert egy nagyon jóképű, nagyon rendes, baromi elegáns srác elhívott randizni az egyetemen. Elvitt vacsorázni, nagyon jó volt. Nagyon szerettem volna csókolózni vele, és adódott is rá lehetőség aznap éjjel, amikor sétálni mentünk. Az egyetlen baj az volt, hogy a srácnak babahintőpor- és csokissüti-szaga volt. Vagy az egyik, vagy a másik, esetleg, de a kettőtől egyszerre kisbabaszaga volt, és el se tudtam többet képzelni, hogy megcsókolom. Lelkiismeret-furdalásom volt utána, hogy nem veszem fel a telefont, amikor hív, de fiatal voltam és nem tudtam, mit mondhatnék neki, amivel nem gázolok a lelkébe.
  5. Egyszer randiztam egy sráccal, aki folyamatosan hangosabban lélegzett szájon át, mint a műsor, amit éppen együtt néztünk. Egyébként nagyon rendes volt. De nem bírtam rávenni magam.
  6. El kellett magyaráznom a lánynak, hogy hogyan vannak beszámozva az évszázadok és nem hitte el. Mondtam, hogy a XIX. század az 1800-as évek, merthogy 1-től 100-ig volt az első évszázad, 101-től 200-ig a második és így tovább. Erre ő mit válaszolt? «Á, csak szívatsz.»”
  7. Megkért, hogy vigyem el a közelben lévő vidámparkba, aztán amikor odaértünk, közölte, hogy ő «sose ül fel semmire».”
  8. A lány azt mondta, hogy ő «híres a közösségi oldalakon». Én nem ilyen életre vágyom.”
  9. Grillezett csirkeszárnyat ettünk, és a lány úgy vette fel a telefonját, hogy előtte nem törölte meg a kezét.
  10. Csoszogva ment.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Piszlicsáré dolgok, de nem volt miattuk második randi

Bizonyos esetekben tragikusan fontossá válhat, hogy hogyan lélegzünk, hogyan járunk vagy mennyire van babahintőpor-szagunk.

8 · Jul 03, 2017 09:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Ön is tudna mesélni? Ön miért nem ment második randira?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!