Szeretném az én történetemet megosztani” – ezzel a bevezetővel kezdi történetét az alább olvasható levél beküldője, akit az Erna álnévvel ajándékozott meg a véletlen. Erna egy férfival való kapcsolatát meséli el, és ahogy halad előre a sztori, egyre jobban érti az ember, hogy Erna miért érezheti most úgy utólag, hogy ezt ki kell írnia magából, hogy legalább ennyivel könnyebb legyen túltennie magát az ügyön.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ha ön is szívesen mesélne névtelenül, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére, de ha hozzászólása, véleménye, tanácsa van, azt szintén szívesen várjuk ugyanitt!

Együtt voltam egy sráccal, volt felesége, mondta, hogy elválnak, szar a kapcsolatuk. A mi kapcsolatunk is viharos volt, szakítottunk.

Közben néha találkoztunk, mondta, hogy a barátság maradjon meg. Felhívott, hogy talizik egy csajjal, nézzem meg a csajt, mert jó emberismerő vagyok, mi a véleményem. De a feleségével élt még mindig, aztán a csajjal szakítottak, legalábbis azt mondta. Utána talizgattunk, megbeszéltük, hogy párkapcsolat lesz köztünk, és egypárszor lefeküdtünk egymással, de nekem nem tetszett a hozzáállása az egészhez a kibékülés után. Olyan féltékeny volt, hogy csak addig voltunk külön, amíg dolgoztunk. A munkába is bejött értem, hazavitt, a telefonomon átnézte a Facebookom, feltörte nagyon profi módon, értett mindenhez. Ez nekem sok volt, még a lakáskulcsomat is lemásolta.

A kibékülés után jöttek a kifogások, hogy mindig dolgozik, sose ér rá, egy hónap alatt alig taliztunk háromszor. Nem balhézott, nyugodt volt, nem veszekedtünk, mint előtt, de nem is voltunk minden nap együtt. Szakítottam vele egy hónapja, és mint kiderült, van új nője, mert tök véletlen összefutottunk. A csaja kb. 5 hónapos terhes, a másik csajjal meg, akit megnézetett vele, szakított kb. 2 hónapja.

Nem tudom, még a feleségénél lakik-e vagy nem, mert azt tudom, hogy a dolgai nagy részét elhordta. Nekem megmutatta azért, hogy higgyem el, hogy válnak és elköltözik. A felesége kidobta a baba miatt, gondolom, csak nekem ezt nem mondta el. Hogy lehet ekkora szélhámos pasi valaki, hogy a feleségével együtt él, és kiderül, hogy 4 hónap alatt voltam neki én, volt a 30 éves csaj, most meg a kb. 40 éves, aki babát vár. Megcsalt mindenkit mindenkivel, ha a másik 5 hónapos terhes, azalatt volt neki még két barátnője mellette és a felesége.

Rájöttem, hogy állandóan ismerkedik a neten, társkereső oldalakon betegesen keresgél, sose legyen egyedül egy órát se. Nem tetszett neki, hogy sokszor megmondtam, amit gondoltam, már sok volt neki is, nem tudta, kivel mikor legyen, kinek mikor mit hazudjon.

A legtöbb esetben úgy dolgozik, ahogy akar, ő csinálja a beosztást, pénze van, egy igazi pszichopata. Nem érdekli senki és semmi, csak önmaga. Addig mindenkinek azt mondja, amit a másik hallani akar, mindenkinek a kívánságát lesi, hogy a saját célját elérje.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Sőt!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Átnézte a Facebookom, a lakáskulcsom is lemásolta

Olvasónknak egy válófélben lévő férfival volt dolga, aki még a feleségével élt. De nem csak két nő volt a férfi életében.

13 · Aug 29, 2017 05:35pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments