Hétfőn ért véget az idei Burning Man fesztivál a nevadai sivatagban. A rendezvény kicsit kezd önmaga paródiájává válni, amióta Vajna Tímea és Paris Hilton is látogatja, idén még meg is halt valaki a fesztiválon, de az ilyen szerencsétlenségektől eltekintve még mindig egyértelmű, hogy mi teszi a Burning Mant a világ egyik legmenőbb eseményévé. A 2017-es kiadás fotóit nézve az Instagramon feltűnt, mennyire sok a csókolózó párt ábrázoló kép, gondoltuk, a Randiblog olvasóinak megmutatjuk a kedvenceinket.

A post shared by Yael Cohen Braun (@yael) on

Folytassuk is rögtön két hírességgel, Alessandra Ambrosio és Jamie Mazur például egy nagy, szőrös és rózsaszín nembiztoshogymi előtt pózoltak csókolózva.

A post shared by Jamie Mazur (@jamieamazur) on

Ők meg nem híresek, viszont egy sokkal egyértelműbb szív előtt csókolóztak, fura színű fényben.

A post shared by Andy Leeper (@nivenhuh) on

Naplemente = romantika, a Burning Manen is.

A post shared by Talia Erdan (@taliaerdan) on

Valószínűleg nem volt idén nyáron olyan fesztivál, ahol legalább egyvalaki ne viselt volna indián fejdíszt, na de az alábbi fotó akkor is egészen különleges.

Mert minden jobban esik, ha az ember bundában van – a csók is.

A post shared by ALESSANDRA BRUNO (@alina_bruno) on

Ez minden idők egyik legporosabb csójka valószínűleg, aki posztolta, viccel is az #industwetrust címkével.

Ők a puszizkodáson kívül mást is csináltak a Burning Manen: megy az incselkedés ezerrel. Aki már korábban is töprengett azon, hogy mi a fenét lehet csinálni ezen az eseményen a sivatagbanandalgáson kívül, az valószínűleg ettől a montázstól sem lesz okosabb.

Megérte hosszasan turkálni a Burning Man fotói között, mert döbbenet, de egy esküvői fotót is találtunk.

A post shared by R Stefanussen (@stefanussen) on

És reméljük, idáig nem görgettek le a könnyen megbotránkozók, dehát ez egy olyan fesztivál, amin mindent szabad és orgiasátor is van. Alább az előtérben egy szivárványzászló látható, középen egy leszbikus csók, és a háttérben kivehető az, amiről nem gondolnánk, hogy az Instagram engedné, hogy megjelenjen. Szóval ha ön már nem látja ezt a fotót, akkor sajnáljuk, a cenzorok gyorsabbak voltak.

A post shared by roccoshields (@roccoshields) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A 10 kedvenc csókfotónk a Burning Manről

Az orgiasátorról is híres fesztiválon idén ott volt a bugyimodell Alessandra Ambrosio, de volt esküvő és nudizás is, meg nagyon sok smárolás. És por.

5 · Sep 08, 2017 03:00pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments