Nem Emília az első csinos, önálló, mégis egyedülálló hölgy, aki hasonló problémákról számol be az oldalon. Nekik szeretnék most egy tippet adni” – ezzel a bevezetővel kezdődik Móric álnevű olvasónk levele, és a véletlenszerű névadás ne tévesszen meg senkit, ez a bizonyos tipp teljesen komoly és első olvasásra nekünk egy nagyon jó tippnek tűnt. Sőt, másodikra és sokadikra is annak tűnik.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Szóval ha ön is úgy látja a világot, mint például Emília vagy Friderika, és már kiábrándult a társkeresésből, akkor talán azt még érdemes megpróbálni, amit Móric ajánl. Bejött? Nem jött be? Más ötlete van? Vagy valami egyébről mesélne szívesen névtelenül? Kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére, ez a rovat az öné, azért dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson, amit ön mondani szeretne! Várjuk a levelét.

Hölgyeim, hagyjátok az internetes keresést. Be kell merészkedni a hagyományosan (bár valódi ok nélkül) férfiak birodalmának tartott helyekre.

Konkrétabban tudom javasolni a kézműves sörözőket!

Miért is?

Bár egyre több nő jön rá, hogy a sör más is lehet, mint a megszokott Arany Ászok vagy Soproni, mégis ezeken a helyeken a vendégek legalább kétharmada vagy inkább háromnegyede férfi. Van választék, különösen 30-45 éves korosztályból!

Ezek az emberek nem az alkoholmámort keresik sörözéskor, hanem az új ízeket, különlegességeket (és persze a barátok társaságát). Unják a nagyüzemi sörök silányságát. A kifinomultabb ízlés pedig jellemzően az intelligencia egyik tünete...

Sajnos a kézműves sörök nem olcsók, de ezek az emberek már megteremtették azt az egzisztenciát, amiből áldozhatnak a hobbijukra. Nem gazdagok, de nem szorulnak eltartásra.

Hátrány talán az lehet, hogy előszeretettel beszélnek a sörről, komlókról, erjesztési módszerekről, hiszen egy igazi sörgeek minden jellemzővel tisztában van, és lehet, hogy ez téged egyáltalán nem érdekel. De ha belegondolsz ezt ki is használhatod, ha megtetszik valaki és fel akarod hívni magadra a figyelmét: csak kérj tőle segítséget milyen sört tudna ajánlani, és onnantól bármi lehetséges. Mellesleg jó eséllyel tényleg fog tudni mondani olyan sört, ami neked is ízlik!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hol lehet jómódú, kifinomult, intelligens férfiakkal ismerkedni? Íme egy tipp

Egy olvasónk végre egy kézzelfogható tanáccsal szolgál azoknak a nőknek, akik már minden társkereső módszerben csalódtak.

145 · Sep 22, 2017 05:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments