Egyből a lényegre térnék a pár hete a 30+-os hölgyektől olvasott levelek után: hol talállak titeket, 30-as szingli nők?

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Zsombor álnevű olvasónk levele kerül ma sorra a Randiblog Inbox rovatban, ő a hetek óta dúló életkor-vitához tesz hozzá pár nagyon érdekes meglátást. Talán Helén levelére elég sokan emlékeznek, őrá utal ennek a posztnak a címe is: Helén azt mesélte, a férfiakat valamiféle undor kapja el, amikor megtudják, Helén életkorát.

A férfiak oldaláról már hozzászólt Berény, aki azt mondta, igen, idősebb nővel már nem állna szóba. Pontosan őmiatta örülünk nagyon Zsombor levelével, aki példával szolgál arra, hogy nem minden férfi gondolkodik úgy, mint Berény. Önhöz kinek a hozzáállása van közelebb? Berényé vagy Zsomboré? Eszünk ágában sincs ezt a témát pont most lezárni, ha van kedve, meséljen egy kicsit ön is! Tapasztalatait, kérjük, a Randiblog e-mailcímére küldje be!

Írja ezt egy alig 28 éves férfi, akinek az eddigi leghosszabb kapcsolata egy majdnem kétszer idősebb nővel öt évig tartott. A szakításom óta valahogy azt érzem, hogy a korombeli lányokkal – és főleg azokkal, akik a Facebook, Instagram, telefon háromszögből nem tudnak kilépni – sokkal nehezebben találom meg a hangot, mint a 30+ korosztály képviselőivel. Ez lehet az én hibám, lehet, hogy rossz helyen keresek, vagy csak szimplán ilyen vagyok.

Amit tudni kell rólam röviden: diplomás, komoly munkával rendelkező, relatíve jól kereső vagyok, aki a most „divatos” ecsetfejűek és felhajtott szárú csőnadrágos férfiak közül nagyon is kilóg. Lehet, hogy nagyképűnek tűnik, de belém szorult még férfiasság, amit a volt barátnőm mindig nagyra értékelt.

Sokan gondolhatják, mit akar egy kis 28 éves egy harmincas vagy akár negyvenes nőtől. Röviden a lényeg, hogy Nőre vágyom. És ez nem arról szól, hogy a szex kell csak tőlük, mert ők már tudják, mi a jó, vagy mondjuk a pénze kell. Nem. Olyan dolgokat kaptam a volt barátnőmtől, amit jelenleg úgy érzem, egy korombeli vagy nálam fiatalabb lánytól nem biztos, hogy megkapok.

Ha azt gondolja valaki, hogy óriási igényeim vannak és a tökéletes hercegnőt keresem, hát téved. De azt már sokan, sok helyen leírták – több-kevesebb igazságtartalommal –, mi tud vonzó lenni egy érettebb nőben. Most felmerülhet az olvasókban a kérdés, akkor miért lett vége a kapcsolatomnak? Azért azt látni kell, hogy ez egy extrém korkülönbség volt és a végére kihűlt, de egy percét sem bántam meg.

Helénnek és a korabeli nőknek üzenem: engem nem kapna el undor a korotok hallatán, az csak egy szám. Egy értelmes, határozott, saját magával tisztában levő nőt jelenleg sokkal jobban tudok értékelni. Lehet, nagyon elfogult vagyok az előző kapcsolaton miatt, de valahogy továbbra is azt érzem, hogy egy érettebb nő kell mellém. Félreértés ne essék, nem irányítani kell engem meg anyáskodni felettem. Úgy érzem, ha jelenleg erre van szükségem, akkor miért küzdjek ellene, a mások véleménye különösen nem izgat, van ennél cifrább dolog is a világon.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!