Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Pár héttel ezelőtt közöltük Túlia álnevű olvasónk levelét itt a Randiblogban, 30 éves nő vagyok és még mindig szűz címmel. Túlia többek között arról írt, hogy most már az is nyomasztja, hogy ha egyszer kialakulófélben lesz egy párkapcsolata, nyilván egy ponton el kell majd mondania, hogy semmilyen szexuális tapasztalata nincs, és tart attól, hogy az ilyesmire hogyan reagálnak a férfiak.

Ritkán jön annyira sok válasz egy posztra, mint ahányan Túliának írtak reakciót, és a rengeteg levél közül alább kettőt emelünk ki, Elektra, illetve Ludovika álnevű olvasóinktól. Mindketten átmentek ugyanazon, amit Túlia ír, és belekerültek abba a szituációba, amitől Túlia a levele szerint tart: mit fog szólni a férfi, ha megtudja, hogy a nő ennyi idősen még szűz? Hát alább két példát olvashat, Elektra és Ludovika is megírta, hogy az ő esetükben mit szólt a férfi.

Ön is volt már hasonló helyzetben? Vannak idevágó tapasztalatai? Szívesen elmesélné saját történetét? Kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére, ahogy Elektra és Ludovika is tette!

Elektra

Hasonló cipőben jártam, mint te, vidám, de félénk és talán gyermekien naiv voltam, vártam, hogy legalább először szerelemből szeretkezzek. Ez nem egy döntés volt, egyszerűen képtelen voltam rá szerelem nélkül, pedig néhányszor lett volna rá lehetőségem. Utólag hálát adok a sorsnak, hogy nem mentem bele ilyesmibe.

29 évesen már rettenetesen ráparáztam, nem csak arra, hogy egyedül maradok, sose lesz gyerekem, de arra is, hogy ha végre megismerkednék valakivel, hanyatt-homlok elmenekülne, ha megtudná, hogy szűz vagyok, és már lőttek is az egésznek. De éreztem, hogy tennem kell valamit, mert így boldogtalan maradok. Interneten kezdtem ismerkedni, ami szintén kisebb kudarcokkal indult, de aztán megismertem valakit, akinek kb. 1 hónap írogatás után elmondtam, hogy szűz vagyok. Leginkább dacból mondtam el, kérdezett valami szexszel kapcsolatosat, felidegesítettem magam, gondoltam, hadd meneküljön, akkor ennyit ér az egész.

De nem menekült el. Találkozgatni kezdtünk, két hónappal később elvette a szüzességemet, gyengéden, gyönyörűen, szerelmesen. Azóta ő a férjem és a gyermekeim apja. Sajnos nem tudom megmondani, minek köszönhetem ezt, hogy megváltozott-e bennem vagy a hozzáállásomban bármi is, de a lényeg, hogy sikerülhet neked is! Kitartás! És elhiszed, hogy sokkal jobban megbecsülöm a boldogságomat, mint azok, akiknek azonnal az ölébe hullott minden?

Ludovika

Szeretném neked elmesélni az én történetem, hogy lásd: van remény és nem vagy egyedül ezzel a problémával. 32 éves vagyok, szintén több diplomával, munkával, nem vagyok kövér, de vékony sem.

A társadalom felé én mindig egy vidám könnyen barátkozó típus voltam. Nagyon pozitív a személyiségem, de valahogy a férfiak mindig elkerültek, csak barátként voltak jelen az életemben. Soha nem volt barátom, és ez azzal is járt, hogy 30 évesen még én sem voltam férfival együtt. 2016-ban töltöttem be a 30. életévemet. Ekkor elhatároztam, regisztrálok egy internetes társkeresőre, mert már nagyon vágytam arra, hogy valakim nekem is legyen. Sajnos itt sem találkoztam nagyon sokáig normális férfival, de már éppen fel akartam adni az egészet, mert csak csalódás volt (nagyon, de nagyon kevés férfi érdeklődött irántam, és azok sem voltak komolyak), de akkor jelentkezett egy férfi, aki nagyon megfogott. Több hónapnyi ismerkedés következett hullámvölgyekkel és hegyekkel is egyaránt.

Egyszer csak oda jutott a kapcsolatunk, hogy akkor most már lefekszünk egymással. Amikor elmondtam neki, hogy szűz vagyok, akkor meglepődött, de egyáltalán nem bántott meg és nem nevetett ki. Azóta is együtt vagyunk lassan már két éve.

Azt tanácsolom neked, hogy ne ad fel, én is fel akartam, és épp az utolsó pillanatban érkezett a Hercegem, lehet, más szemében nem az, de az enyémben igen!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!