Igaz, én is olvastam Túlia levelét, de nem erre szeretnék reagálni. Ez csak eszembe juttatott egy-két gondolatot, amelyek mások számára talán teljesen idegenek...

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ha ön olvasta a Randiblog Inbox posztjait az elmúlt pár hétben, valószínűleg ismerősen cseng Túlia (ál)neve: ő volt az, aki arról írt nekünk, hogy 30 éves és még szűz. Kiugróan sokan küldtek be erre válaszlevelet, férfiak és nők egyaránt, és most megint egy férfiolvasónk ír, Áron. Őneki szintén nem volt még soha szexuális kapcsolata, de amint azt ön a poszt címében már olvasta, nem is tervez ilyesmit a belátható jövőre. Azt már persze nem fogjuk helyette elmagyarázni a bevezetőben, hogy miért nem, Áron alábbi levele magáért beszél.

Ha ezek után úgy érzi, hogy lenne hozzáfűzni- vagy mesélnivalója, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére! Az ön tapasztalataira és történetére is kíváncsiak vagyunk!

Szóval Áronnak hívnak, közelítek a 25. életévem betöltéséhez és még szűz vagyok. Bizony. Ami talán még meglepőbb, az az, hogy nem is tervezek más lenni.

Persze mindenki hülyének néz emiatt, akinek csak megemlítem (nem személyesen, hanem interneten keresztül), szerintem viszont senki nem szólhat meg emiatt senkit. Attól, hogy te mondjuk összeakadtál valakivel, aki összefeküdt veled, még nem leszel feljebb való senkinél! Tehát én nem vágnék fel azzal, hogy már nem vagyok szűz, vagy hogy mennyi nőm volt. Csak nevetek az ilyeneken.

Hogy miért nem is tervezem elveszíteni a szüzességemet: röviden azért, mert én nem csak arra megyek/mentem, hogy végre átessek a szűzkeresztségen, hanem szerettem volna találni magamnak valakit, akit szerethetek és aki engem is viszont szeret.

Csakhogy ebben a mai világban annyira nem az én stílusomat képviselik a nők, hogy az valami borzadály. Tudjátok, én olyan vagyok, hogy szeretek mindenben a kiszemeltem kedvében járni, szeretem a tenyeremen hordozni, és romantikázni vele. Persze mindez még nem adatott meg nekem soha, így csak szerettem volna ezeket. És azt is elvárnám azért, hogy a párom hűséges legyen hozzám, ami a legnagyobb problémát okozza a nők és férfiak számára egyaránt.

A modern nőnek más kell. Az alfa, a kemény, a dugógép, az érzelemmentes, a vad, és még sorolhatnánk... A baj csak az, hogy én nem ilyen vagyok, és mint a korom is mutatja, nem is fogok megváltozni senkiért, még ha 100 évig is kell egyedül lennem.

Mivel a nőknek a rosszaságokra van szükségük, én mindig kiszorultam a képből. A környezetemben is csak azt látom, hogy összevissza csalja mindenki a párját, és nekem erre nincs szükségem! Ha megbíztam valakiben, annak mindig valami nagyon rossz vége lett. Csoda, hogy ezek után nem óhajtok párkapcsolatban lenni senkivel? Persze annak csoda, akinek minden tizedik férfi/nő a nagy Őt jelentheti.

Lehet mondani, hogy akkor csak érzelmek nélkül legyek együtt egy nővel, vagy csak szex erejéig, de én nem vagyok ilyen. Számomra tényleg a belső a fontos, a szex századrangú szempont! Nem várom el senkitől, hogy elhiggye, mert olyan világot élünk, ahol ez egész egyszerűen nem létezhet! És ez undorító.

És mivel joggal vagyok teljesen bizalmatlan mindenki felé, és nem akarok félelemben élni, hogy meddig kellek még, és mikor csalnak meg, inkább élek egyedül. Jobb így, mint beállni a sorba...”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!